Δωρεάν: πρωτοποριακό σεμινάριο για τη Διατροφική Εκπαίδευση και την Ψυχολογία του Βρέφους την Κυριακή 16.2

Το ταξίδι που ξεκινά όταν ένα παιδί έρχεται στον κόσμο είναι γεμάτο συγκινήσεις, νέες εμπειρίες αλλά και πολλές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς.

Η Frezyland, ένας κόσμος γεμάτος συμβουλές, επιστημονικά άρθρα και δραστηριότητες για την οικογένεια και το παιδί, εγκαινιάζει μια σειρά συναντήσεων με γονείς και σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στις Στέρεες Τροφές: Διατροφική Εκπαίδευση και πώς συνδέεται με την Ψυχολογία του Βρέφους». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:00

στον πολυχώρο GAZARTE (Βουτάδων 34, Αθήνα), με ελεύθερη συμμετοχή (*).

Μέσα από το σεμινάριο της Frezyland, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ομαλή εισαγωγή των στέρεων τροφών στο διατροφολόγιο του μωρού, ως προϋπόθεση σωστής και ισορροπημένης ανάπτυξής του αλλά και για την άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση Διατροφής και Ψυχολογίας. Το θέμα θα αναπτύξουν η Εύα Κοκκορού ( MSs., Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος, Ιατρική Σχολή Αθηνών) και ο Γιώργος Ν. Λάντις, (SRD, MSc., Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Α’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.).
Ο κύκλος των σεμιναρίων που ξεκινά την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που αποδίδει η Frezyland στην αρμονική σχέση της οικογένειας, σχεδιάζοντας συνεχώς νέες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
*Δηλώστε συμμετοχή εδώ και προετοιμαστείτε για τις νέες διατροφικές συνήθειες του μωρού σας.

Χρήσιμες πληροφορίες
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου από όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες, η πρόσκληση απευθύνεται σε 1 γονιό/κηδεμόνα ανά οικογένεια.

Για την εύρυθμη διεξαγωγή του σεμιναρίου και καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης/απασχόλησης παιδιών στον χώρο, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέρχονται ασυνόδευτοι.

Στην περίπτωση που δηλώσετε συμμετοχή αλλά δεν παρευρεθείτε, παρακαλείστε είτε να επισκεφθείτε πάλι τη σελίδα του σεμιναρίου και όντας συνδεδεμένοι να κάνετε «Ακύρωση Συμμετοχής» είτε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν με email στο info@frezyland.gr ή στο 210 5246900 μέχρι την Τετάρτη 12/02.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYLAND

H Frezyland είναι ένας πλήρης εξατομικευμένος οδηγός για τους γονείς, διαμορφωμένος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εγκύου και της σύγχρονης μαμάς και έχει στόχο να γίνει το δεξί χέρι των γονέων σε θέματα που αφορούν στη μητρότητα. H Frezyland θα γίνει σύμμαχός σας και θα σας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης σας μέχρι το παιδί σας να φτάσει στα 12 έτη του αλλά και για πολλά περισσότερα. Συγκεκριμένα, μέσα στον οδηγό, θα βρείτε σημαντικά άρθρα από γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, ψυχολόγους) και επιστήμονες σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη, την ψυχολογία, τη διατροφή αλλά και την εκπαίδευση του παιδιού σας καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς που περιμένετε με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας σας, όπως εξετάσεις εγκύου, τοκετός, θηλασμός, νανουρίσματα κ.λπ. Ακόμα, μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα βίντεο με χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των παιδιών σας.
www.frezyland.gr

The post Δωρεάν: πρωτοποριακό σεμινάριο για τη Διατροφική Εκπαίδευση και την Ψυχολογία του Βρέφους την Κυριακή 16.2 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα