Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 05/10 – 11/10/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 δημιουργεί σημαντική αναστάτωση μέσα στην εβδομάδα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που έχεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και

να οδηγήσεις σε συγκρούσεις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Στις 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερβολική αισιοδοξία σε σχέσεις και συνεργασίες πού καλό είναι να μετριάσεις γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ένταση στις διαπροσωπικές του σχέσεις μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα καθώς στις 7/10 η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί εκρήξεις και συγκρουσιακές καταστάσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσοχή ακόμα και σε φόβους που έρχονται στην επιφάνεια καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 ενισχύει την κατήφεια, την εσωστρέφεια, την κυκλοθυμική σου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, καθυστερήσεις και εμπόδια που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια έρχονται στο προσκήνιο με το τετράγωνο του ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσεις κατώτερα ένστικτα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα πού βρίσκονται δίπλα σου για να σε στηρίξουν. Το τρίγωνο της Αφροδίτη στην Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 11/10 του δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον με αρμονικό τρόπο που έρχονται από το παρελθόν και σε αιφνιδιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, νευρικότητα και εμπόδια στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει στην καχυποψία και την επιθυμία να καθορίσει στην πορεία των γύρω σου λόγω των φόβων που σε διακατέχουν. Προσοχή καθώς θα οδηγηθείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στην πορεία σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα που θα δημιουργήσουν αναστάτωση και διάθεση για έντονη αντιπαράθεση. Η αντίθεση του Ερμής στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις και διευθετήσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από εριστικές συμπεριφορές πού θα οδηγήσουν σε λάθη. Το τετράγωνο του ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 ενισχύει την ανάγκη για αναγεννησιακές αλλαγές σε πνευματικό επίπεδο. Προσοχή σε κόντρες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα έχουν κόστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, κάτι που θα εγείρει ανασφάλειες και φόβους που θα σε προβληματίσουν. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 σε καλεί να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με τους γύρω σου. Ένταση μπορεί να προκληθεί στα μέσα της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 εγείρει ζητήματα με το κοντινό περιβάλλον. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις λόγω βιασύνης και νευρικότητας.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων μπορεί να αντιμετωπίσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 οδηγεί σε εμμονές και συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα προβληματίσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις ανασφάλειες και εξουσιαστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Στις 11/10 τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω σε ωθεί σε υπερβολές και έπαρση που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και δυσθυμία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, δυσκολίες είναι πιθανό να υπάρξουν σε καθημερινό και εργασιακό επίπεδο καθώς το τετράγωνο το ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Προσοχή στην ένταση και σε έμμονες που θα δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως με πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον. Η αντίθεση του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και οδηγεί σε καυγάδες με συνεργάτες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς διανύεις μία περίοδο αναθεωρήσεων σε επίπεδο επιθυμιών που αφορούν τα αισθηματικά σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 ενισχύει την καχυποψία και την ένταση που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Προσοχή σε ανατροπές στην καθημερινότητα καθώς η αντίθεση του Ερμή στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 σε “ξυπνάει” από ονειρικές καταστάσεις που θεωρείς ότι βιώνεις στο πεδίο της δουλειάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 9/10 αυξάνει την ένταση κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον και φέρνει στην επιφάνεια αμφιβολίες και εξουσιαστικές τάσεις. Αυτό είναι αρκετό για προκληθεί εκρηκτικό κλίμα στην οικογένεια που καλό είναι να αποφύγεις βάζοντας την πιθανότητα της σύγκρουσης στο περιθώριο. Προσοχή και στις φιλικές σχέσεις καθώς η αντίθεση του Ερμής στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 σε ωθεί σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που θα σε απομακρύνουν από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, κόντρες το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα καθώς η αντίθεση του Ερμής στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 7/10 ενισχύει την ένταση και την διάθεση για συγκρούσεις. Νευρικότητα μπορεί να υπάρξει και σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα. Οι ανασφάλειες οδηγούν σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, οι ανασφάλειες που μπορεί να νιώσεις σε καθορίζουν και πιθανά να δημιουργήσουν ανάλογο περιβάλλον με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς το τετράγωνο του ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 9/10 ενισχύει τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία και η καχυποψία θα είναι κακοί σύμβουλοι για εσένα.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 05/10 – 11/10/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα