Για επαγγελματικά προϊόντα φυσικής προέλευσης επιλέγουμε Philip Martin’s

H Philip Martin’s ιδρύθηκε το 2005 στην Ιταλία (με έδρα την Vicenza) από τον Mauro Trimigliozzi ο οποίος μέχρι την ίδρυση της εταιρίας είχε χαράξει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των φυτικών καλλυντικών. Το εμπορικό της σήμα αποτελείται από τα ονόματα των παιδιών του για τον οποίο, από την ημερομηνία γέννησής τους, συμβολίζουν την αγνότητα.

Η Philip Martin’s είναι μία premium εταιρεία που παράγει επαγγελματικά προιόντα φυσικής προέλευσης, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και επιλογής

πρώτων υλών.

H μεγάλη γκάμα από 100% επαγγελματικά προϊόντα καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου κομμωτή, αλλά και του πλεον απαιτητικού και υποψιασμένου καταναλωτή.
Είναι μία μάρκα που διανέμει τα προιόντα της σε πολλές χώρες του κόσμου και κατέχει μία σημαντική θέση στην συνείδηση των καταναλωτών ως μία πολύ εκλεπτυσμένη μάρκα.

Η φιλοσοφία της
Η Philip Martin’s δεν είναι μια ακόμη σειρά επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, αλλά ένας διαφορετικός τρόπος ζωής. Ο άνθρωπος, η ομορφιά και το φυσικό περιβάλλον επιδιώκεται να βρίσκονται σε συνεχή αρμονία. Αυτή είναι η φιλοσοφία της Philip Martin’s που καθοδηγεί τους ανθρώπους της να δημιουργούν εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρουν εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα.

Έχοντας σαν στόχο την απόλυτη φροντίδα των μαλλιών, μέσα από την αξιοποίηση των νεώτερων τεχνολογικών επιτευγμάτων, της εμπειρίας μας που έχουν αποκτήσει στο πέρασμα του χρόνου και των προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών συστατικών.

Θέλοντας να φανούν αντάξιοι της δέσμευσής τους, καταβάλουνε προσπάθεια όχι μόνο για την δημιουργία και διανομή premium επαγγελματικών προϊόντων, αλλά και στην χρήση υλικών φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία.

Κεντρική διάθεση PHILIP MARTINS GREECE
mail: info@philipmartins.gr
Facebook: Philip Martins Greece
T: 211 7152223,
Μobile: 6937243794

Keywords
Τυχαία Θέματα