Γιατί οι αδύνατοι άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ δίαιτα;

Και δεν παραλείπουν το πρωινό τους; Νέα έρευνα αναφέρει ότι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος είναι να σταματήσετε να κάνετε δίαιτα!

Για να ρίξει φως στις συνήθειες των υγιών ανθρώπων, το Πανεπιστήμιο Cornell δημιούργησε ένα online Μητρώο Παγκόσμιου Βάρους όπου κλήθηκαν ενήλικες με φυσιολογικό βάρος να απαντήσουν σε ερωτήσεις

σχετικά με τη διατροφή τους, την άσκηση και την καθημερινή τους ρουτίνα. Οι ερευνητές στη συνέχεια εξέτασαν τις απαντήσεις των 147 συμμετεχόντων και αποκάλυψαν κάποιες κοινές συνήθειες των ατόμων που μένουν αδύνατοι και υγιείς.Τα ευρήματά τους έδειξαν:

Τρώνε πάντα πρωινό

Το 96% των υγιών ανθρώπων πάντα τρώνε πρωινό και δεν το παραλείπει.

Γυμνάζονται

Το 42% ασκούνται περισσότερο από πέντε φορές την εβδομάδα.

Δεν κάνουν δίαιτα

Το 74% ανέφερε ότι ποτέ ή σπάνια ακολουθεί κάποια δίαιτα. Αντ’ αυτού επιλέγει υγιεινές τροφές και τρώει μόνον όταν πεινάει.

Ξέρουν τι τρώνε!

Το 92% ανάφεραν ότι είχαν επίγνωση της τροφής που κατανάλωναν.

Το μυστικό

Λοιπόν, πώς το πετυχαίνουν; Όταν πρόκειται για τον έλεγχο του βάρους τους, το 44% ακούει τα εσωτερικά του μηνύματα, μαγειρεύει στο σπίτι και επιλέγει τροφές ψηλής ποιότητας καθώς μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν τους απασχολούν οι δίαιτες αλλά ακολουθούν υγιεινές συνήθειες όπως το να μην παρακάμπτουν το πρωινό και να τρώνε όταν πραγματικά πεινάνε.

The post Γιατί οι αδύνατοι άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ δίαιτα; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα