Πώς να φτιάξετε μία ινδιάνικη teepee για παιδιά

Ένα πανί, τέσσερα ξύλα, μεράκι, φαντασία και παρά πολύ αγάπη χρειάζονται για να φτιάξετε μία ινδιάνικη teepee για παιδιά. Αλλά ακόμη κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σας υπάρχουν και άλλες ιδέες για να φτιάξετε μία ωραία σκηνή.

Τα παιδιά, αγαπούν τα παιχνίδια ρόλων. Εμείς ως γονείς, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να τονώνουμε την φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Τι καταλληλότερο όχημα λοιπόν, από μία ινδιάνικη σκηνή teepee που θα φτιάξετε μαζί τους. Θα την χρησιμοποιήσει το νήπιο για να κρύβεται, να μπουσουλάει και να σας προσκαλεί να του διαβάσετε τα αγαπημένα του παραμύθια εκεί μέσα, που θα του

θυμίζει πάντα την αγκαλιά σας. Όσο το παιδί θα μεγαλώνει, θα δημιουργεί τις δικές του φανταστικές ιστορίες, θα φιλοξενεί τα αγαπημένα του λούτρινα, κι αργότερα θα προσκαλεί τους συμμαθητές του να οργανώσουν την επίθεσή τους προς την αντίπαλη ομάδα παίζοντας καουμπόηδες και ινδιάνους, παιχνίδια διαχρονικά, που κρατάνε στο πέρασμα των δεκαετιών.

1 Φτιάξτε τη με 4 ξύλα

3 Χρησιμποιήστε την κουνουπιέρα

3 Φτιάξτε τη σαν αντίσκηνο


Μία ινδιάνικη teepee, μπορεί να γίνει ο τόπος που το παιδί σας θα μοιραστεί το πρώτο του μυστικό, ο χώρος που θα το μεταφέρει σε ένα νέο επίπεδο φαντασίας και δημιουργικότητας. Μη διστάσετε να αφήσετε το μικρό σας να απολαύσει τον ύπνο του μέσα στην teepee του, στο δωμάτιό του ή το σαλόνι του σπιτιού, αφού το εξοπλίσετε με ζεστές κουβέρτες, μαξιλάρια, ίσως κι έναν υπνόσακο.

The post Πώς να φτιάξετε μία ινδιάνικη teepee για παιδιά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos