Πώς βελτιώνεται το δέρμα των ασθενών με καρκίνο;

Με πηγή έμπνευσης την περιοδική του έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου», ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και με την υποστήριξη της εταιρείας La Roche-Posay διοργάνωσαν στο Αμφιθέατρο του Μουσείου ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Αγκαλιάζουμε το δέρμα του ασθενούς με καρκίνο» με θέμα «Τι είναι τούτο το ωραίο;».

Ο Όμιλος εθελοντών κατά του Καρκίνου – Αγκαλιάζω, ήδη από το 1976, στηρίζει τους ασθενείς με καρκίνο και μετρά 43 χρόνια ενεργούς παρουσίας με όραμα «κανείς να μη μένει μόνος απέναντι

στον καρκίνο».

Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, με την τελευταία ημερίδα του έτους, ενημέρωσε για την φιλοσοφία και την στρατηγική της μάρκας να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ασθενείς με τα κατάλληλα προϊόντα κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Ο Brand Manager της La Roche-Posay, Σπύρος Αρβανιτάκης, ανέφερε στην ομιλία του την σύνδεση του ωραίου της θεματολογίας με την αποστολή της La Roche-Posay, που είναι η φροντίδα όλων των καταναλωτών ανεξάρτητα φύλου, εθνικότητας και ασθένειας. Σκοπός της μάρκας είναι να αλλάξει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος και πόσο μάλλον του ασθενούς με καρκίνο.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ιδιωτική ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από την Διευθύντρια του Μουσείου, κα. Μαρία Λαγογιάννη, η οποία κάλεσε όλους τους επισκέπτες να αφυπνίσουν τα δικά τους συναισθήματα, μέσα από τα αρχαιοελληνικά εκθέματα κάθε πολιτιστικού υποβάθρου και να βιώσουν αυτό το ωραίο που μιλά στο νου και την ψυχή όλων των ανθρώπων και συναντιέται στην τέχνη με αμέτρητες όψεις.

The post Πώς βελτιώνεται το δέρμα των ασθενών με καρκίνο; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα