Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 1.6-7.6.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες πρόβλεψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Πείτε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Η πανσέληνος στον ειλικρινή ένατο οίκοσας, σας καλεί να εκφράσετε την αλήθεια αλλά παράλληλα σας συνιστά ναφιλτράρετε το μήνυμά σας και να φροντίσετε να μην είστε δογματικοί. Οιουρανοί διαθέτουν πολλά δώρα για σας, στέλνοντάς σας μια αγάπη απόμακρινά

μέρη. Μια ευκαιρία στην αγάπη, ίσως από άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Ονειρεύεστε πέρα από τα δικά σας σύνορα! Ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός σας, μαζί με την έντονη ανάγκη σας για περιπέτεια, σας ωθούν να διερευνήσετε πληθώραδιαθέσιμων επιλογών στη γνώση και τα ταξίδια και βαδίζετε στο δρόμοπου πραγματικά μιλάει στην ψυχή σας. Έχετε μεγαλεπήβολα όνειρα και μαζί την τόλμη και τον ενθουσιασμό για να τα υλοποιήσετε. Η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι πολυάσχολη, κινηθείτε! Η ρομαντική Αφροδίτηστον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, ανεβάζει τη διάθεσή σας, αποτινάσσετε από πάνω σας αυτή τη βαριά (και ίσως και κυκλοθυμική)ενέργεια. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, η αποστολή σας είναι απλά ναδιασκεδάσετε με την αγάπη σας ή με κάποιον/α που συμμερίζεται τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας για τη ζωή. Εμπιστευθείτε το σύμπαν και τα υπόλοιπα θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Αν είστε γονέας, απολαμβάνετε την παρέα των παιδιών σας ακόμη περισσότερο τώρα. Έχετε αυτοπεποίθηση και εκφράζετε τον αυθεντικό εαυτό σας, βγαίνετε από το καβούκι σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή. Εξερευνήστε τα πάθη σας και μοιραστείτε την καρδιά σας με όλον τον κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε στην άκρη το smartphones αλλά και τις απαισιόδοξες σκέψεις σαςκαι ζήστε τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι ή του Κάμα Σούτρα με τον αγαπημένο σας, κάνοντας καλή χρήση της έντονης ερωτικής ενέργειας που σας χαρίζει η πανσέληνος στον παθιασμένο και σαγηνευτικό όγδοοοίκο σας. Αν είστε ήδη σε μια περιστασιακή σχέση, αυτή η πανσέληνοςανοίγει το δρόμο σε μια νέα πορεία. Δεν υπάρχει χώρος για ασάφειες και συνεχή αναπάντητα ερωτήματα: είτε η σχέση γίνεται αποκλειστική ή θαπροχωρήσετε μπροστά. Είστε μόνοι; Μέσα από την έντονη αναζήτησήσας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μια αγάπη που αγγίζει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας. Εξερευνήστε νέα, πιο πνευματικά και μεταφυσικά ενδιαφέροντα, ολοκληρώστε ένα έργο στο οποίο έχετε δώσει όλο το πάθος σας. Τα χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους θα μπορούσανεπίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Μήπως έχετε δικαιώματα από κληρονομιές ή χρέη; Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης και διαπραγματευθείτε μια λύση. ΗΑφροδίτη ξεκινά μια μακρά περιοδεία στον οικείο τέταρτο οίκο σας, εμπνέοντάς σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες σας αλλά και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ενεργοποιείται η έμφυτη τάση σαςγια την ομορφιά και σε συνδυασμό με την αυξημένη διαίσθησή σας, ξέρετε πως να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας ή να νιώσετε ήρεμοι μόνοι, στη φωλιά σας. Ίσως καλλωπίσετε το σπίτι σας, επιλέγοντας χρώματα ή στυλ ανάλογα της διάθεσής σας και τα οποία συνηχούν με τις ευαισθησίες σας.Σκέφτεστε την αγάπη; Ρίξτε μια ματιά στο κορίτσι/ αγόρι της διπλανής πόρτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αγάπη θέλει δυο για να νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι. Η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας φέρνει μέσα στους προσεχείς έξι μήνες μια νέα αγάπη που θα σας γεμίσει χαρά και διασκέδαση. Διαπολιτισμικές γνωριμίες έρχονται κοντά σας με μεγάλες υποσχέσεις για να σας χαρίσουν ό, τι ζητάτε. Αν είστε ήδη σε σχέση, εκφράστε την αγάπησας όχι μόνο με λόγια αλλά με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα. Μια ακόμακαλύτερη χρήση της επιρροής της πανσελήνου; Μια ρομαντική απόδρασηγια δυο είναι ό, τι καλύτερο χρειάζεται η σχέση σας για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Συμβουλή: Δώστε προσοχή σε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια που σας λένε ότι η σχέση σας βαδίζει στο γκρεμό. Ενώ θέλετε ναεμπιστεύεστε τον αγαπημένο σας, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις κόκκινες σημαίες. Αλλά προτού απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο και φύγετεμακριά, δείτε σε βάθος τα παραπτώματα που έχει κάνει, πραγματικά είναι βαριά και πρέπει να τον/την βγάλετε τελείως από τη ζωή σας; Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, εγείρετε το ζήτημα και συνομιλήστε μεταξύ σας.Μια ανοιχτή συζήτηση θα μπορούσε να σας αποκαλύψει ότι δεν ήσαστανσαφείς σχετικά με τις προσδοκίες σας. Έχετε σύμμαχό σας την ερωτική καιρομαντική Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η οποία σας βοηθά να μιλήσετε με έναν ήρεμο και γλυκό τρόπο. Έχετε έναν δικό σας μοναδικό τρόπο να παίζετε με τις λέξεις και μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τη σχέση σας ή να τραβήξετε γενικά την προσοχή όλων των ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στρωθείτε στη δουλειά! Η πανσέληνος φωτίζει τον εργατικό έκτο οίκο σαςκαι δίνει στην καριέρα σας μια ώθηση. Εάν έχετε ήδη μοχθήσει προς ένα στόχο κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, το αίμα σας, ο ιδρώτας και τα δάκρυά σας ανταμείβονται τώρα. Ίσως παρουσιάσετε μια αυξημένηαυτονομία στην εργασία σας ή σας ανατεθεί ένα έργο που μπορεί να ωθήσει τους επαγγελματικούς στόχους σας σε ένα νέο επίπεδο. Εάνεπιδιώκετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, διερευνήστε κι άλλες πηγές χρηματοδότησης ή ακόμα, για τη μείωση του άγχους σας, ένα πιο ελαστικό ωράριο εργασίας ή ένα καλύτερο πακέτο παροχών. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, το φεγγάρι σας ζητά να ασχοληθείτε με τηφροντίδα του εαυτού σας.
Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας πιο υγιούς καθημερινής ρουτίνας η οποία θα βελτιώσει τη ζωτικότητά σας σε μακροπρόθεσμη βάση.Ασχοληθείτε περισσότερο με το γυμναστήριο ή/και το διαλογισμό, κάντετακτικά διαλείμματα αν το καθημερινό πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο.Ίσως αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε στην άκρη κάποιες υποχρεώσειςπου αναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, αναζωογονηθείτε. Είστε πιο αισθησιακοί καθώς η ερωτικήΑφροδίτη εγκαθίσταται στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας, βάζοντάς σας σε έναν πιο αργό και προσγειωμένο ρυθμό στην αγάπη. Ξαπλωμένοι στην άνεση του καναπέ σας με πολυτελή δείπνα και αρωματικά κεριά, σας είναι αρκετά για να σας πάνε στα ουράνια. Είστε μόνοι; Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται, αργά και σταθερά, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι κάποιον που θα μείνει κοντά σας για πάντα.

ΛΕΩΝ
Η ερωτική σας ζωή κινείται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας καθώς ηπανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ο ζεστός αέρας του καλοκαιριού θερμαίνει την καρδιά σας κατά τη διάρκεια των προσεχών έξι μηνών και σας φέρνει μια αγάπη, ίσως από άλλη πόλη ή το εξωτερικό.Νιώθετε … ζαλισμένοι από τα βέλη του θεού Έρωτα, καθώς κάποιος/α από μεγάλη απόσταση ή κάποιος/α που μπορεί να συναντήσετε στις διακοπές σας, γίνεται το αχώριστο ταίρι σας. Αν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε επιτέλους με αυτό το επίφοβο ζήτημα που ταλανίζει καιρό τώρα το μυαλό σας και να βρείτε από κοινού βιώσιμες λύσεις. Το πάθος και ο ρομαντισμός σας αναφλέγονται, είστε σε μια ονειρικήκατάσταση. Το φεγγάρι ενισχύει επίσης τη δημιουργικότητά σας, έχετε περισσότερη έμπνευση και φαντασία. Διαθέσετε μερικές ώρες από τοχρόνο σας για να διασκεδάσετε, η τύχη σας ευνοεί. Παράλληλα, έχετε σύμμαχό σας και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε μια πολύμηνη παραμονή, όλο το καλοκαίρι, έτσι σίγουρα θα έχετε ζήτηση. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προσελκύσετε αυτόν/ην που θέλετε, ορδές μνηστήρων περιμένουν να ανάψετε το πράσινο φως. Είναι σίγουρο ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχετε δημιουργήσει τη σχέση που ποθείτε. Μερικοίτου ζωδίου σας, ίσως ενδιαφερθείτε λιγότερο για την εξεύρεση μιας σταθερής σχέσης και περισσότερο ίσως θέλετε να απολαύσετε τα προνόμια της ελεύθερης ζωής, απλά διασκεδάζοντας. Αν είστε σε σχέση,αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ανεξάρτητες δραστηριότητες, θα αναζωπυρωθεί το πάθος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Home sweet home; Όχι και τόσο πολύ. Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκοσας, του σπιτιού και της οικογένειας, αναδεύει συναισθήματα ανησυχίας ήακόμα και επιθετικότητας με τους συγκατοίκους σας ή τους συγγενείς σας. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική τακτική και μην κλείνετε τις πόρτεςσε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αργότερα θα μετανιώσετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να είναι τα πάντα ήρεμα, είναι να συζητήσετε και να αναπροσαρμόσετε την κατανομή των καθηκόντων στο σπίτι, έτσι ώστε να μην επωμίζεστε εσείς όλη τη δουλειά. Από τη θετική πλευρά, το φεγγάρι σας βοηθά να επανασυνδεθείτε με ένα μέλος της οικογένειάς σας και να εκδηλώσετε με πάσα ειλικρίνεια την αγάπη σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε τώρα να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε.Αποφεύγετε τον πολύ κόσμο, ίσως δεχτείτε επισκέψεις στο σπίτι σας από λίγους επίλεκτους φίλους.
Η ερωτική Αφροδίτη εγκαθίσταται στον φευγάτο δωδέκατο οίκο σας, και ονειρεύεστε μια αγάπη σαν παραμύθι, σκέφτεστε ότι η σχέση σας οδεύει … σε ένα ονειρικό, μαγικό τέλος … «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Ξεχάστε τον πρίγκιπα / πριγκίπισσα που θα έρθει να πέσει στα πόδια σας. Καλά τα όνειρα αλλά πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, μπορεί νασυναντήσετε κάποιον/α που προς το παρόν, μπορείτε μόνο να τον/την φαντάζεστε.

ΖΥΓΟΣ
Δυο μαζί έχουν περισσότερη δύναμη για να πετύχουν το ακατόρθωτο! Η πανσέληνος στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, φέρνει πλήθος ανθρώπων στο δρόμο σας ή δίνει ζωή σε μια πλατωνική ερωτική σχέση. Η δημιουργία μιας νέας συνεργασίας θα κάνει θαύματα στην προώθηση των φιλοδοξιών σας. Η κοινωνική ζωή σας εκτοξεύεται στα ύψη και θα είστε πολύ απασχολημένοι κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας και επενδύστε την έντονη ενέργειά σας δημιουργώντας νέες φιλίες. Αυτό το σεληνιακό φως μπορεί να σας φέρει μια σχέση από μακριά ή ένα πρόσωπο που θα συναντήσετε σε ένα ταξίδι και γρήγορα θα κλέψει την καρδιά σας. Συμβουλή: Η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» αποτελεί για το ειρηνικό και αρμονικό ζώδιό σας το θεμέλιο των σχέσεων, έτσι βεβαιωθείτε ότι επενδύετε στα σωστά πρόσωπα. Υπάρχει μια πιθανότητα πάνω στον ενθουσιασμό σας να γνωρίσετε νέους φίλους που μπορεί να έχουν απώτερα κίνητρα. Κάντε προς τα πίσω και θυμηθείτε ότι οι γερές και οι σταθερές φιλίες χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν. Η ρομαντική Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ανανεώνει τη διάθεσή σας, αναπνέετε το φρέσκο αέρα του καλοκαιριού. Είτε ψάχνετε την αγάπη ή θέλετε να ενισχύσετε το δεσμό σας, κάντε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Τρέξτε στους φίλους σας για βοήθεια με κάθε δίλημμα με το οποίο έρχεστε αντιμέτωποι. Σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη και βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μυαλό σας είναι στα χρήματα! Με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, του εισοδήματος, μην εκπλαγείτε αν εκείνο που θα σας ενδιαφέρει μόνο είναι το πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Μια προσφορά εργασίας θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας ή περισσότερα μετρητά θα μπορούσαν να έρθουν στο δρόμο σας μέσω μιας συμφωνίας, μιας δουλειάς ή ακόμη και από την εκκίνηση της επιχείρησής σας. Ίσως νιώσετε έτοιμοι να παραιτηθείτε από την τρέχουσα εργασία σας, αν δεν σας παρέχει τις οικονομικές απολαβές που επιθυμείτε, τώρα αναζητάτε κάτι που αντικατοπτρίζει την αξία σας. Συμβουλή: Μην κάνετε οποιαδήποτε κράτηση ή βγάλετε εισιτήρια για τους φίλους σας χωρίς να κάνετε διαβούλευση εκ των προτέρων. Ίσως κάποιος να μη διατίθεται να πληρώσει. Παίξτε εκ του ασφαλούς και συγκεντρώστε το μερίδιο των χρημάτων που αναλογεί στον καθένα, δεν θέλετε να πληρώσετε και για τους άλλους. Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας κάνει πιο εργασιομανείς, διασκεδάζετε στη δουλειά σας! Ο νόμος της έλξης είναι σε πλήρη ισχύ, έτσι οραματιστείτε τι θέλετε να πετύχετε στην εργασία σας και κάντε ένα πλάνο ώστε να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση σας, έχετε βάλει στόχο μια κοινή αποστολή που θέλετε να βαδίσετε μαζί. Προχωρήστε αργά και ο δεσμός σας είναι βέβαιο ότι θα εμβαθύνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε απλά ακαταμάχητοι, το αστέρι σας λάμπει στον ουρανό καθώς η ετήσια πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας παροτρύνει να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας με όλο τον κόσμο και αφεθείτε στα χάδια της θεάς τύχης. Στρέφεστε στο μέλλον σας, τι μπορείτε να κάνετε για να πάρετε ό, τι σας αξίζει. Τα μεγάλα οράματά σας και η δημιουργικότητά σας, σας φέρνουν επιτυχία κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, γευτείτε τη χαρά και την περιπέτεια, αλλάξτε τη φωτογραφία σας στοFacebook. Κάντε καλή χρήση του μαγνητισμού και της γοητείας που σας χαρίζει το φεγγάρι. Μπορεί και να θελήσετε να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες ή να εφαρμόσετε μια τολμηρή ιδέα.
Η περιπετειώδης πλευρά σας αναδύεται για να γελάσει, να διασκεδάσει, να παίξει, να κάνει ένα νέο άνοιγμα στη ζωή. Σίγουρα η ίδια ρουτίνα, απλά δεν κάνει για σας. Η Αφροδίτη στον κοσμικό ένατο οίκο σας, σας δίνει μια μεγάλη επιθυμία να γνωρίσετε νέο κόσμο, να συνδεθείτε με άτομα με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες θα μπορούσαν ακόμη και να ανάψουν το πάθος σας με κάποιον/α που είναι τελείως διαφορετικός/η από εσάς ή ζει σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα από τη δική σας. Απλά θυμηθείτε: μερικές φορές ένα φιλί είναι απλά ένα φιλί, ειδικά αν περιλαμβάνει έναν περαστικό ταξιδιώτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναπολείτε το τελευταίο φιλί; Η πανσέληνος στον νοσταλγικό και θολόδωδέκατο οίκο σας, σας πάει πίσω στο παρελθόν, φέρνει διαύγεια σε μια ασαφή και θολή κατάσταση ή σχέση. Σίγουρα, λέγοντας αντίο μπορεί να σας έχει πληγώσει βαθιά, αλλά το να αναλογίζεστε το παρελθόν δεν θαφέρει πίσω ό, τι ζήσατε κάποτε. Το φεγγάρι σας βοηθά να αποδεχτείτε το παρελθόν αλλά και να γίνετε πιο ανεξάρτητοι. Ένας επιστήθιος φίλος ή ένα σοφό και έμπειρο άτομο θα μπορούσε να είναι ο οδηγός σας σε αυτή την μετάβασή σας, από το ζοφερό παρελθόν σε ένα λαμπρό μέλλον.Περιβάλλεστε από υποστήριξη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη ζητήσετε. Το φεγγάρι σας δημιουργεί μια νωχελική διάθεση, δεν θέλετε τώρα να κάνετε τίποτα, έτσι μην πιέζετε τον εαυτό σας αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και καθήκοντα. Θα γίνετε πολύ πιο δυναμικοί, ενεργητικοί καιπαραγωγικοί τον επόμενο μήνα, όταν η πανσέληνος θα φωτίζει το ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας βοηθά να βγάλετε από πάνω σας το βαρύ φορτίο. Δώστε έμφαση στο να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, μπορεί να χρειαστεί ακόμη και να παραδώσετε σε κάποιον άλλον κάποια από τα καθήκοντά σας προκειμένου να αναθερμάνετε το πάθος στη σχέση σας. Συζητήστε ένα ευαίσθητο θέμα, εκδηλώστε την ένθερμη και περιπετειώδη πλευρά σας, αντί να είστε πάντα υπεύθυνοι. Με αυτόν τον τρόπο θα αναπτύξετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη μεταξύ σας, θα νιώσετε ένας άλλος εαυτός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε φιλικοί και έχετε ομαδικό πνεύμα και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της συνεργασίας.Απολαμβάνετε τη στιγμή, και στη συνέχεια, προβληματίζεστε για το επόμενο βήμα σας. Βλέπετε ότι σας δίνεται η ευκαιρία να προβληθείτε μέσα από μια νέα ομάδα ή μπορεί να διακόψετε τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα καθώς συνειδητοποιείτε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά. Μην κολλάτε με κάποιους μόνο και μόνο επειδή σας συνδέουν επιφανειακά κάποια πράγματα. Ως ανεξάρτητο ζώδιο που είστε, είναι ασφαλές να προχωρήσετε μόνοι σας αν δεν έχετε δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επέκταση της προσωπικής σας εξέλιξης. Το φεγγάρι ανοίγει το δρόμο σε νέες παραγωγικές συλλογικές προσπάθειες και φιλίες. Μοιραζόμενοι το φορτίοείναι κάτι που θα το κάνετε τώρα ευχάριστα, αλλά μόνο αν βρείτε ειλικρινείς ανθρώπους που ξέρουν να ενεργούν με αμεσότητα και ευθύτητα.
Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας σπρώχνει να πάρετε μια σταθερή απόφαση για μια σημαντική σχέση σας, είτε αυτή είναι ερωτική, είτε επιχειρηματική, είτε φιλική. Παραγκωνίζετε την αβεβαιότητά σας, αφήνετε την ψυχή σας ελεύθερη να απολαύσει τον έρωτα και την αγάπη. Αν είχατε πει πρόσφατα αντίο, η Αφροδίτη φέρνει τον αγαπημένο σας και πάλι στην αγκαλιά σας. Ανοίγονται νέες δυνατότητες για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε πραγματικά να συνεργαστείτε. Επιτέλους νιώθετε ισορροπία στις βασικές σχέσεις σας, ρυθμίζετε τις ευθύνες, έτσι ώστε να σηκώνετε ίσο φορτίο.

ΙΧΘΥΣ
Προβάλλετε τις διοικητικές, οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητές σας χάρη στην πανσέληνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας η οποία θα μπορούσε να εκτοξεύσει την καριέρα σας στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας. Το φεγγάρι δημιουργεί ακόμη περισσότερες ευθύνες αλλά τουλάχιστον θα αναγνωριστείτε. Αν είχατε δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, θέτετε τα θεμέλια για μια μεγάλη νίκη. Θα μπορούσατε να λάβετε μεγάλη επαγγελματική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, έτσι μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Αν ήσασταν δυσαρεστημένοι με την εργασία σας, αυτή η πανσέληνος σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Μια τελευταία σκέψη: ποιες δεξιότητες και γνώσεις χρειάζεστε για να ανεβείτε στη σκάλα ακόμα υψηλότερα; Τώρα συνειδητοποιείτε ότι για να έχετε έναν ηγετικό ρόλο, θα πρέπει να επεκτείνετε την εκπαίδευσή σας ή ακόμα και να απευθυνθείτε σε άτομα πιο έμπειρα από εσάς.
Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, στρέφετε τις προσπάθειές σας στο πώς να νιώσετε πιο ήρεμα και πιο ευχάριστα στην καθημερινή σας ζωή. Πάτε στο γυμναστήριο ή κάντε έναν περίπατο στη θάλασσα, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α για να απολαύσετε μαζί τον καυτό ήλιο. Η τακτική άσκηση όχι μόνο κρατά την καρδιά σας υγιή, ενισχύει επίσης τη λίμπιντό σας. Και με αυτή την ακτινοβόλο λάμψη σας, θα προσελκύσετε την αδελφή ψυχή. Είστε ήδη σε σχέση; Ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες, ένας περίπατος στη φύση θα σας αναζωογονήσει.

Keywords
αστρα, εβδομαδα, kama sutra, smartphones, γκρι, νέα, λύση, στυλ, σημαίνει, καλοκαιρι, φως, sweet, home, ειλικρίνεια, δίλημμα, προσφορες, εισιτήρια, ισχύ, εμφάνιση, διαυγεια, συμμετοχή, υγιή, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αφροδιτη, βημα, γνωση, δουλεια, δωρα, εργασια, θαλασσα, θαυματα, θεμα, καθημερινη, καριερα, ομορφια, ονειρα, οριζοντες, προγραμμα, σημαιες, τυχη, υγεια, φωτογραφια, φως, χρωματα, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αιμα, αξιζει, απλα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρειτε, γινεται, γκρι, δακρυα, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δίλημμα, δωσει, εαυτος, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εισιτήρια, εκκινηση, εκπαιδευση, ελξης, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξι, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχονται, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, υγιή, ιδεα, ιδια, οικο, ηρεμα, ισορροπια, κερια, λαμψη, λύση, λογια, μακρια, ματια, μηνες, μειωση, μπορειτε, μυαλο, νικη, νωχελικη, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οδηγος, οικος, οραματα, παθος, πορτα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, συμμετοχή, σημαδια, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στυλ, συμπαν, ταξιδια, ταση, τι ειναι, τολμη, ισχύ, φαντασια, φεγγαρι, φιλι, φυση, φωλια, χαδια, χαρα, ωρες, αγορι, ασφαλεια, δικαιωματα, ειλικρινεις, εμφαση, γινετε, γλυκο, γνωσεις, χωρα, ιδρωτας, καρδια, λεξεις, sweet, μεινει, μια ματια, μπροστα, οψεις, ουρανια, πακετο, πηγες, ποδια, σημαίνει, smartphones, ταξιδι, υγειας
Τυχαία Θέματα