Τι προβλέπουν τα ζώδια από 1-7.4.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Κριέ! Καθοριστικής σημασίας είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 05.04 που χαρακτηρίζει τις αστρολογικές συνθήκες αυτή την εβδομάδα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις θέσει σε όλους τους τομείς της ζωής

σου και τη δυναμική που έχεις για να τους πετύχεις. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι κυρίαρχο για σένα αυτή την περίοδο είναι η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα ανοίξουν νέα κεφάλαια βοηθώντας έτσι την προσωπική σου πρόοδο.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ότι όποια επιλογή και αν υπάρξει αυτή την περίοδο από την πλευρά σου αυτό που θα πρέπει να κανείς είναι να αναλάβεις την ευθύνη των πραγμάτων, να προσπαθήσεις σκληρά, να δουλέψεις μεθοδικά και υπεύθυνα για την επιτυχία. Αυτό μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει πιεστικά σε σένα, να υπάρξει απογοήτευση ή κατήφεια, όμως είναι η μόνη διαδρομή που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία σε αυτή τη νέα πορεία. Έντονο συναισθηματισμός και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται παράλληλα στο προσκήνιο καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά σε σένα, όμως η διάθεση να εξιδανικεύσεις και να ωραιοποιήσεις πιθανά να μη σου δίνει ξεκάθαρη άποψη και εικόνα της πραγματικότητας. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει σε όλα τα επίπεδα και προσπάθησε να ισορροπήσεις την έντονη ευαισθησία γιατί μόνο αυτό θα σε βοηθήσει για τις καλύτερες δυνατές επιλογές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Ταύρε! Η σημαντικότερη αστρολογική συνθήκη αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το παρελθόν και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή εκκρεμούν και καλά θα κάνεις να επεξεργαστείς όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα και να αφήσεις πίσω ψυχολογικά και συναισθηματικά βαρίδια ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν ή παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, καλό είναι να θυμάσαι ότι η αντιμετώπιση των καταστάσεων αυτών με ρεαλιστικούς όρους και ψυχραιμία θα αποδώσει τα μέγιστα για εσένα.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου, να θεωρείς ότι δεν είναι εύκολο να κλείσεις κεφάλαια και να ανοίξεις ένα καινούργιο, να σου δημιουργεί κατήφεια και πιθανή απαισιοδοξία, είναι όμως βέβαιο ότι αν λειτουργήσεις ρεαλιστικά και αφήσεις στην άκρη εξιδανικεύσεις και αυταπάτες θα καταφέρεις να απαλλαγείς από ότι σε πνίγει και να ανοίξεις μία νέα περίοδο στη ζωή σου όπου ψυχολογικά τουλάχιστον θα βρίσκεσαι σε στέρεα βάση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, φιλικές σχέσεις και ομαδικές δράσεις γιατί με την Αφροδίτη τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιο έντονο το στοιχείο της ωραιοποίησης των καταστάσεων και των προσώπων και αυτό εντείνει τις πιθανότητες λάθους που θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση. Μόνο η λογική και η εξισορρόπηση συναισθήματος και ρεαλισμού θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Δίδυμε! Το κυριότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που επηρεάζει άμεσα τον τομέα των φιλικών σχέσεων, των φιλοδοξιών και των ονείρων σου, των συλλογικών προσπαθειών στις οποίες συμμετέχεις και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να πάρεις αποφάσεις σημαντικές που θα ανοίξουν για σένα μία νέα περίοδο. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πιθανότητες να θέσεις νέους στόχους είναι αυξημένες, να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και θα θέσουν εαυτούς στη διάθεσή σου για την επίτευξη των στόχων σου είναι πολύ πιθανό, να μπεις σε διαδικασία μιας ομαδικής δράσης που σε εκφράζει πάρα πολύ. Μεγάλη είναι η πιθανότητα ακόμα να υπάρξει νέα γνωριμία που θα είναι χαρακτηριστική και σπουδαία για την προσωπική σου ζωή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονο το αίσθημα της ευθύνης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο που μπορεί πιθανά να είναι πιεστικό, όμως είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στο να βάλεις γερές βάσεις σε νέες σχέσεις και γερά θεμέλια σε νέες προσπάθειες. Η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική παράλληλα, καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η ανάγκη αυτοπροβολής και επίτευξης νέων συνεργασιών και σχεδίων είναι έντονη, όμως οι πιθανότητες για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες είναι αυξημένες και με πιθανή ματαιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που δεν θα έχουν την πορεία που εσύ θα περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Καρκίνε! Καθοριστική είναι αυτή την εβδομάδα η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 καθώς αγγίζει το σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας και της εικόνας σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ή νέες προτάσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι καθοριστικές και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να νιώθεις ότι είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν στο να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το αίσθημα της ευθύνης, της σκληρής δουλειάς, της υπευθυνότητας και της μεθοδικότητας που θα πρέπει να έχεις, κάτι που πολλές φορές μπορεί να νιώθεις πιεστικά ή να σου δημιουργεί έντονη απαισιοδοξία, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ανελιχθείς όπως εσύ επιθυμείς και να δείξεις ποια είναι η πραγματική σου αξία.

Θετικό είναι το γεγονός ότι το κέφι δεν σε αφήνει και βάζεις την καθημερινότητά σου έντονα τη διασκέδαση και το φλερτ καθώς με τον Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι ξεκάθαρο ότι σε ενδιαφέρει έντονα να περάσεις όμορφα, είτε με το ταίρι σου, είτε με πιθανές νέες γνωριμίες και να χαρείς κάθε στιγμή της ζωής σου. Προσοχή θα πρέπει ιδιαίτερα να δείξεις σε επαφές με το εξωτερικό και πρόσωπα που μπορεί να σχετίζεσαι, καθώς το να εξιδανικεύεις καταστάσεις είναι πιθανό και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοήτευση, άφησε το συναίσθημα στην άκρη για λίγο και προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Λέοντα! Η σημαντικότερη αστρολογική συγκυρία της εβδομάδας αυτής είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που σηματοδοτεί για εσένα σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις σε ότι αφορά σπουδές και πνευματικά ενδιαφέροντα που θέλεις να ασχοληθείς, σε σχέση με νομικά θέματα που σε απασχολούν και ότι αφορά το εξωτερικό και επαφές με πρόσωπα εκεί που σου δημιουργούν αισιοδοξία και την αίσθηση ότι ανοίγεται μία νέα σημαντική πορεία στη ζωή σου. Νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν σε αυτή τη συνθήκη που θα δώσουν εναλλακτικές λύσεις και καινούργιες προτάσεις, κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το αίσθημα ευθύνης και είναι γεγονός ότι θα πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά, με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα να επιτυχείς οποίους νέους στόχους θέσεις για την προσωπική σου διεύρυνση και εξέλιξη. Σημαντικό κομμάτι είναι αυτή την εποχή το οικονομικό ζήτημα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς η διάθεσή του να δράσεις και να λύσεις με τον καλύτερο δυνατό για σένα τρόπο οικονομικά ζητήματα είναι διάχυτη όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι η έντονη τάση εξιδανίκευσης προσώπων και καταστάσεων που δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αν αφεθείς σε αυτή μπορεί να κάνεις επιλογές που να οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ο ρεαλισμός είναι αυτός που θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα και στο συγκεκριμένο τομέα και καλό είναι να τον εμπιστευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Παρθένε! Σημαντική είναι για σένα η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 05.04 στο ζώδιο του Κριού καθώς επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς ανασφάλειες, φόβοι, ανησυχίες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα με το σύντροφό σου. Έχεις την ευκαιρία να αποβάλεις ότι σε προβληματίζει και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Το μακρινό τετράγωνο με τον των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να δημιουργήσει απαισιοδοξία λόγω ευθυνών και φόβων που εντείνονται, όμως είναι γεγονός ότι θα σε βοηθήσει να δεις λογικά και ρεαλιστικά την όποια κατάσταση και να προχωρήσεις με σταθερά βήματα σε μία νέα πορεία. Νέες επιχειρηματικές προσπάθειες είναι πιθανόν να υπάρξουν, θα πρέπει όμως να είσαι διατεθειμένος να καταβάλεις έντονη προσπάθεια, να κουραστείς, να δουλέψεις με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα για να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργείται ένα ιδανικό πλαίσιο για νέες γνωριμίες και νέες προσπάθειες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, που όμως θα πρέπει να γίνουν με ρεαλιστικούς όρους καθώς η ανάγκη εξιδανίκευσης και οι ψευδαισθήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά, συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Ζυγέ! Ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί αυτή την εβδομάδα το κυριότερο αστρολογικό γεγονός είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που επικεντρώνει την προσοχή σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει το σύνθημα για μία νέα αρχή που μπορεί να είναι αισιόδοξη, αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να διαχειριστείς με ρεαλισμό την όποια κατάσταση. Νέοι άνθρωποι μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο συνεργασιών, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις τις προθέσεις σου, να προσπαθήσεις να καλύψεις και τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες, διαφορετικά οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Το μακρινό τετράγωνο του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τα Φώτα δημιουργεί προϋποθέσεις περιορισμού συναισθηματικού κυρίως, καθώς οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις είναι αρκετές, είναι όμως ο μόνος δρόμος που μπορεί να σε οδηγήσει αργά και σταθερά σε σημαντικές σχέσεις με γερά θεμέλια και σπουδαίες συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σημαντικό είναι το κεφάλαιο της καθημερινότητας και της εργασίας και πως θα δώσεις λύσεις και θα εξομαλύνουν συναδελφικές σχέσεις, καλό είναι βέβαια να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να υπόσχονται πολλά γιατί το πιθανότερο είναι να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα φέρουν την απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Σκορπιέ! Καθοριστικό αστρολογικό γεγονός αυτή την εβδομάδα είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την εργασία, τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τη σωματική υγεία και την ενασχόληση με τον εαυτό σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναπτυχθείς, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, αρκεί να μην επικεντρωθείς εμμονικά σε λεπτομέρειες, να αφήσεις την γκρίνια και το άγχος στην άκρη και να προσπαθήσεις με την ευφυΐα που σε διακρίνει να δρομολογήσεις λύσεις για υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε πνίγουν.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη σκληρή δουλειά που θα πρέπει να καταβάλεις. την προσπάθεια. την υπεύθυνη στάση και τη μεθοδικότητα που χρειάζεται για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κινήσεις και την εργατικότητά σου. Ο έρωτας είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο αυτή την εποχή. καθώς με την Αφροδίτη. τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις. είτε το ταίρι σου είτε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. αυτό όμως που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι την τάση να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιείς αυτόν που έχεις απέναντι, να γίνεσαι ιδιαίτερα ευκολόπιστος και αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί στην πορεία να σε προδώσουν και να σε απογοητεύσουν. Θυμήσου ότι ο ρεαλισμός και η λογική είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι που θα ισορροπήσουν τον έντονο συναισθηματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Τοξότη! Η σημαντικότερη αστρολογική συνθήκη αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που στρέφει την προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή και σε δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να προωθήσεις. Η αισιοδοξία, η χαρά, η παιδικότητα μπορεί να ανανεώσει ευεργετικά τη σχέση σου ή να φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Έχεις επίσης την ευκαιρία να ασχοληθείς με όποια καλλιτεχνική δραστηριότητα σε ενδιαφέρει γιατί είναι ιδανική συνθήκη για να μπορέσεις να δρομολογήσεις επιτυχημένα στόχους που έχεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το μακρινό τετράγωνα των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει κάποιες στιγμές περιοριστικά, καθώς σε βοηθάει να γειωθείς, να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό, να προσπαθήσεις να θέσεις γερά θεμέλια στην ερωτική σου ζωή και να δρομολογήσεις με ασφάλεια το μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και σε δημιουργικό επίπεδο. Έντονο είναι και το ενδιαφέρον για ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν ή ακίνητης περιουσίας και συζητήσεις πάνω στο συγκεκριμένο τομέα που πιθανά να υπάρχουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να έχεις το μυαλό σου ότι το να βλέπεις τα πράγματα εξιδανικευμένα μπορεί να οδηγήσουν σε απογοήτευση γιατί οι αυταπάτες δεν σε αφήνουν να δεις την αντικειμενική πραγματικότητα και αυτό το πιθανότερο είναι να σε ωθήσει σε λάθος αποφάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία που καλό είναι να αποφύγεις σε αυτή την περίοδο και έξοδα για τη διακόσμηση του προσωπικού του χώρου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις σε σπατάλες που θα κοστίσουν στον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Αιγόκερε! Σημαντική είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στον Κριό στις 05.04 καθώς σε ωθεί στο να εξετάσεις περισσότερο ζητήματα οικογενειακά που μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να σημαίνει την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή μία μετακόμιση που θα σε οδηγήσει σε μία νέα διαδρομή στη ζωή σου.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στο ζώδιό σου προμηνύει σημαντικές ευθύνες που μπορεί να υπάρξουν και να λειτουργήσουν περιοριστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, ευθύνες που μπορεί να δημιουργήσουν έντονο πρόγραμμα και δυσκολίες, απαισιοδοξία και πιθανή κατήφεια, να είσαι βέβαιος όμως ότι η σημαντική προσπάθεια που θα καταβάλεις θα ωφελήσει για τη θετική πορεία των πραγμάτων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι μία συγκρουσιακή διάθεση που μπορεί να σε διέπει με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου που πιθανά μπορεί να θεωρήσεις ότι θέλουν να σε εμποδίσουν σε αυτό το νέο σου βήμα. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και τη λογική σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Η ανάγκη για επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον είναι έντονη καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ποσειδώνας στους Ιχθύς επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σου στο στενό σου περίγυρο τη διασκέδαση, στην καλοπέραση στην επικοινωνία. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περίπτωση εμπορικών συναλλαγών καθώς εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγηθείς σε αυταπάτες που θα σου κοστίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Υδροχόε! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 που στρέφει την προσοχή σου στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και πόσα της δρομολόγησης σε ότι αφορά γνώσης με τις οποίες θέλεις να ασχοληθείς, σε σχέση με κοντινά ταξίδια, αποδράσεις και μετακίνηση σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι περνάς σε μία νέα πορεία στους συγκεκριμένους τομείς καθώς δεν θα διστάσεις να δράσεις γρήγορα ξεκινώντας καινούργιες καταστάσεις ή αφήνοντας πίσω παλαιότερες που μόνο προβλήματα μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει.

Το μακρινό τετράγωνο των Φώτων με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια κάποιες στιγμές φόβους και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργήσουν παρεμποδιστικά στην οποία πορεία σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ιδανικό είναι αυτή την περίοδο να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να προσπαθήσεις σκληρά για τις σχέσεις και τις καταστάσεις που έχεις δημιουργήσει, να δείξεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα γιατί μόνο με τον συγκεκριμένο δρόμο θα μπορέσεις να λάβεις τις θετικότερες για σένα εξελίξεις. Σημαντικό είναι για σένα επίσης και το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου, καθώς με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν είναι δύσκολο να ξοδέψεις για τις απολαύσεις σου ή να πραγματοποιήσεις συζητήσεις και συμφωνίες που θεωρείς ότι θα σου αποφέρουν περισσότερα εισοδήματα. Καλό είναι να αποφύγεις και τα δύο καθώς το έλλειμμα σωστής αίσθησης λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αγορές ή λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με τον προϋπολογισμό σου που θα σου κοστίσουν τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα αγαπημένε Ιχθύ! Επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικό επίπεδο καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 05.04 σε καλεί σε μία νέα αρχή σε ότι αφορά το εισόδημά σου, τη διαχείριση του, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, όμως επίσης σε καλεί σε μία νέα συναισθηματική διαχείριση, καθώς η τάση του να συνδέεις την οικονομική σου ευρωστία με την προσωπική σου αξία αδικεί κατάφωρα την προσωπικότητά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα πρέπει να αξιοποιήσεις, όμως αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι δεν θα γίνει με τον δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα.

Το μακρινό τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα ξανά αυξάνει τις ευθύνες, δημιουργεί προϋποθέσεις για σκληρή εργασία, έντονη υπευθυνότητα και μεθοδικότητα σε στόχους και φιλοδοξίες γιατί μόνο με αυτή τη διαχείριση θα μπορέσεις να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, όπως επίσης και να φέρεις κοντά σου πρόσωπα σημαντικά για σένα νιώθοντας ασφάλεια για τον εαυτό σου. Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου έχει στρέψει την προσοχή σου στις προσωπικές σου ανάγκες, στο να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου και να διεκδικήσεις τη δικαίωσή τους, θα πρέπει όμως να αφήσεις στην άκρη ψευδαισθήσεις και αυταπάτες γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας αρνητικές συνέπειες. Ο ρεαλισμός και οι χαμηλοί τόνοι δημιουργούν το καλύτερο πλαίσιο για να προχωρήσεις μπροστά, καλό είναι βέβαια να αποφύγεις συζητήσεις για πιθανές νέες συνεργασίες, καθώς το πιθανότερο είναι να πληγωθείς από την ασυνέπεια των λόγων των άλλων.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 1-7.4.2019; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, επηρεάζει, βασεις, συγκεκριμένο, φλερτ, σημαίνει, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, η ζωη εν ταφω, ξανα, αποτελεσματα, επιθυμιες, διακοσμηση, αφροδιτη, βημα, δουλεια, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, οριζοντες, πλαισιο, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φλερτ, ψυχολογια, αγχος, αισιοδοξια, απωθημενα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δρομος, ευκαιρια, ευκολο, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εξετασεις, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, ερμης, ερχονται, ευθυνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, θυμησου, εικονα, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, ρεαλισμος, ματαιοδοξια, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, περιβαλλον, πιθανοτητες, ποσειδωνας, προβληματα, ρολο, συγκεκριμένο, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χαρα, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, κομματι, μπροστα, νιωθεις, σημαίνει, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα