10 πασίγνωστες fashion bloggers μας δείχνουν τα αγαπημένα τους ρούχα του Νοεμβρίου!

Οι πιο γνωστές fashion bloggers στον κόσμο δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλείς! Το στιλ τους ήταν αυτό που της ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες fashionistas και έτσι έχει πάντα πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε τι φοράνε κάθε σεζόν. Ο Νοέμβριος είναι ένας κρύος μήνας και παρακάτω θα δεις τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και τις τάσεις που προτιμούν να υιοθετούν στην καθημερινότητά τους.

@Rachel Parcell
Η εντυπωσιακή fashionista επιλέγει για τη δουλειά της μια φανταστική

μίντι animal print φούστα και τη συνδυάζει με μαύρο ζιβάγκο που είναι must τον χειμώνα.

@Mary Lawless Lee
H Mary ή αλλιώς Happily Grey τολμάει την extra wide καμπάνα και τη συνδυάζει με λευκό πουκάμισο με βικτωριανές επιρροές! Τέλειο vintage look!

@Kristina Bazan
Ξεκίνησε ως fashion blogger και πλέον κάνει καριέρα και ως τραγουδίστρια. Η Kristina Bazan λατρεύει το σέξι-nude style και το υιοθετεί ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις της. Αυτή είναι ίσως μια από τις λίγες «ντυμένες» εμφανίσεις της.

@Ζοella
H γλυκιά Zoella με τους 10 εκατομμύρια followers μπορεί να μην είναι ακριβώς fashion blogger αλλά το στιλ της είναι πάντα ιδιαίτερο. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο fashion icon αλλά έχει βρει το δικό της στιλ και το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ!

@Julie Sarinana
Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις αγαπημένες μου fashion bloggers. H petite blogger συνδυάζει τέλεια ένα χοντρό πουλόβερ με μεταλλιζέ ασημί φούστα και το mix & match αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

@Negin Mirsalehi
Τα teddy coats είναι τάση όπως επίσης και τα teddy jackets. Η όμορφη Negin συνδυάζει το κομψό jacket της με μαύρο παντελόνι και animal print ομπρέλα και το στιλ της μας αρέσει πολύ.

@Aimee Song
To εντυπωσιακό σκίσιμο της φούστας της Aimee Song δείχνει τόσο σέξι όσο πρέπει συνδυασμένο με το συγκεκριμένο πουλοβεράκι.

@Leonie Hanne
H πάντα χαμογελαστή Leonie Hanne φοράει ένα shaggy πουλόβερ και μας κάνει να θέλουμε να τρέξουμε στα μαγαζιά για να βρούμε ένα ολόιδιο!

@Chiara Ferragni
H Chiara επενδύει στην τάση logomania φορώντας ένα Fendi μπουφάν που μας αρέσει πολύ!

@Μikutas
Η ατμοσφαιρική Mikutas τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της με την πιο ζουζουλιάρικη ζακέτα και το πιο ζεστό κασκόλ! Very nice…

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni μας δίνει την πιο hot στιλιστική ιδέα για τα Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα