12 πασίγνωστες fashion bloggers, 12 huge trends που φοράνε φέτος!

O Ιούνιος είναι ο μήνας που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν τα ψώνια τους και προετοιμάζονται σιγά σιγά για το καλοκαίρι και τις διακοπές. Όλες μας θέλουμε να υιοθετούμε τα πιο ωραία looks στις διακοπές γιατί πολύ απλά τότε έχουμε και τον χρόνο να βγάλουμε μια φωτογραφία παραπάνω και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τα social media μας.

Για να σου δείξουμε τις top τάσεις ψάξαμε στους top

instagram λογαριασμούς και ανακαλύψαμε όλα τα trends που έχουν υιοθετήσει τελευταία οι πιο δημοφιλείς fashion bloggers.

#Shea Marie
Eπιστροφή στα 80’s! H Shea Marie υιοθετεί το πιο 80’s look του καλοκαιριού. Οι καμπάνες έχουν επιστρέψει για τα καλά όπως και οι ρετρό τάσεις που ήταν in fashion εκείνη την περίοδο.

#Danielle Bernskin
H Danielle Bernskin, με τους 1.8 εκατομμύρια followers, υιοθετεί πολλές τάσεις μαζί. Η κυρίαρχη τάση που επιλέγει να υιοθετήσει η Danielle είναι ο συνδυασμός ίδιου print σε top και φούστα. Tα λεγόμενα «σετάκια» ήταν τάση το φθινόπωρο και συνεχίζουν να είναι και αυτό το καλοκαίρι!

#Nicole Warne
Η Νicole φοράει ένα ολόσωμο μαγιό με πολύ ανοιχτό μπούστο, μια τάση που θα κυριαρχήσει στα μαγιό του καλοκαιριού!

#Camila Coutinho
H Camila Coutinho έχει 2.3 εκατομμύρια followers και το στιλ της είναι πάντα άκρως εντυπωσιακό! Η ίδια υιοθέτησε πριν λίγες μέρες την τάση που εμπνέεται από τη βικτωριανή εποχή, ένα trend που έχουν υιοθετήσει πολλές fashion bloggers.

#Thassia Naves
H όμορφη Thassia φοράει τα πιο ωραία statement σκουλαρίκια. Δεν συμφωνείς; Φέτος το καλοκαίρι ετοιμάσου να φορέσεις τα πιο μεγάλα, εντυπωσιακά και στιλάτα σκουλαρίκια σου.

#Jessica Stein
Η διάσημη blogger που άλλαξε όλη της τη ζωή για να σταθεί στο μωράκι της που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν έχασε ούτε το χαμόγελό της ούτε το στιλ της! Σε αυτή τη φωτογραφία φοράει ένα εκπληκτικό καφτάνι και μας υπενθυμίζει πως αυτό το καλοκαίρι τα καφτάνια θα γίνουν τα αγαπημένα μας ρούχα τόσο εντός όσο και εκτός παραλίας.

#Aimee Song
Η Αimee Song φοράει μια τάση που έχουμε αγαπήσει πολύ. Οι ολόσωμες λινές φόρμες είναι must και θα πρέπει να αποκτήσεις και εσύ μια!

#Zoella
Το κροκί είναι ένα χρώμα που θα δεις να «παίζει» πολύ αυτό το καλοκαίρι! Είτε σε ρούχα, είτε σε γυαλιά ηλίου, είτε σε μανό για τα νύχια σου, αυτό το χρώμα είναι must!

#Kristina Bazan
Mπορεί η Kristina να μην ασχολείται πλέον τόσο πολύ με το blogging, και να το έχει ρίξει στο τραγούδι, αλλά εξακολουθεί να έχει πολλούς fans και εξακολουθεί να κλείνει τεράστιες εμπορικές συμφωνίες με brands. Το animal print είναι ένα σχέδιο που μας αρέσει πολύ αυτό το καλοκάιρι και θα θέλαμε και εμείς να το συνδυάσουμε με λευκό τζιν όπως ακριβώς κάνει η Kristina.

#Leonie Hanne
Όπως σας έχουμε ξαναπεί τα vintage florals είναι μεγάλη τάση του καλοκαιριού. Θες να πετύχεις το ιδανικό vintage floral στο φόρεμά σου; Τότε φρόντισε να φορέσεις ένα φορεματάκι που τα φλοράλ σχέδιά του θα είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Όπως ακριβώς είναι το φόρεμα της Leonie Hanne.

#Negin Mirsalehi
Tα φουσκωτά μανίκια ήρθαν για να μείνουν και θα τα δεις να κυριαρχούν και το ερχόμενο φθινόπωρο!

#Chiara Ferragni
Η Chiara Ferragni επιμένει να φοράει μπλουζάκια με κατεβασμένα μανίκια στα μπράτσα. Για να επιμένει σημαίνει ότι γρήγορα θα δούμε αυτή την τάση σε όλα τα καταστήματα σύντομα!

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle: Άκρως εκθαμβωτική με φόρεμα Oscar de la Renta στον γάμο της ξαδέρφης του Πρίγκιπα Harry

Keywords
Τυχαία Θέματα