5 σύνολα που μπορείς να φορέσεις στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου αυτό το Καλοκαίρι (VIDEO)

Είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο, σε βάφτιση, σε κάποιο επίσημο event και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 5 outfits που θα σε εμπνεύσουν για να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις και αυτό το καλοκαίρι.

#1. Έχεις βαρεθεί να φοράς ξανά και ξανά φορέματα; Κανένα πρόβλημα… Σου έχουμε μια πρόταση που αξίζει να δοκιμάσεις. Οι ολόσωμες φόρμες σε έντονες αποχρώσεις είναι must και θα σε βοηθήσουν να κάνεις δυναμικές και στιλάτες εμφανίσεις.

#2. Οι παλ τόνοι κολακεύουν κάθε επιδερμίδα και ειδικά αυτές

που τώρα το Καλοκαίρι είναι λίγο πιο μαυρισμένες. Ένα φόρεμα σε παλ ροζ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλά events.

#3. Ένα φλοράλ μάξι φόρεμα είναι επίσης καλή ιδέα για τις πιο glamorous εμφανίσεις σου αυτό το Καλοκαίρι. Επίλεξε ένα διακριτικό print και συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες όλα τα φορέματα και τα σύνολα στο βίντεο που ακολουθεί και γράψε ένα σχόλιο για το ποιο από αυτά είναι το αγαπημένο σου.

View this post on Instagram

Which outfit would you add to your shopping list??? #asaqueen #ootd #outfit #style #fashion #shoppingonline Music: Are You Thinking Bout Me by Mindme

A post shared by Dress a.s. a Queen of Fashion (@asaqueenoffashion) on Jul 27, 2020 at 10:06pm PDT

Διαβάστε ακόμα: 4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα και να μην καταλάβει κανείς ότι το φοράς ξανά και ξανά (VIDEO)

Οι μεγαλύτερες stars του Hollywood μας δείχνουν ποια αξεσουάρ προτιμούν αυτό το Καλοκαίρι

4 τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα και να μην καταλάβει κανείς ότι το φοράς ξανά και ξανά (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα