5 tips για να διακοσμήσεις τον κήπο σου!

Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν κήπο στο σπίτι τους, τότε δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τις φωτογραφίες των φίλων σου από νησιά και παραλίες στα social media! Ρίξε μια ματιά στις συμβουλές μας για να τον διακοσμήσεις ιδανικά και να χαλαρώσεις πίνοντας το σπιτικό σου κοκτέιλ στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της αυλής σου…

Tip1: Περιποιήσου τα λουλούδια
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα χρωματιστά άνθη που δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο και ρομαντικό περιβάλλον; Μπορείς να πρωτοπορήσεις φυτεύοντας τα μέσα σε παλέτες ή λάστιχα αυτοκινήτου ή να πας με την πεπατημένη επιλέγοντας μεγάλες γλάστρες

και πιθάρια.

Tip2: Βάλε γκαζόν
Αν η αυλή σου δεν είναι πλακόστρωτη, τότε μια ακόμα ωραία επιλογή είναι το γκαζόν που θα σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι στην εξοχή!

Tip3: Διάλεξε ωραία έπιπλα
Μην αφήνεις τον κήπο σου να χαραμίζεται με πλαστικές καρέκλες… Επέλεξε έπιπλα από ξύλο ή μπαμπού για να δώσεις έναν εξωτικό αέρα στην αυλή σου, ή τι καλύτερο από το να επενδύσεις ακόμα και σε μια αιώρα!

Tip4: Κατάργησε τις λάμπες
Σκόρπισε στον κήπο σου βαζάκια και φαναράκια με ρεσώ ή τοποθέτησε δάδες για να αναβαθμίσειε και τον πιο απλό χώρο!

Tip5: Τοποθέτησε τρεχούμενο νερό
Μπορείς να φτιάξεις μια μικρή λίμνη ή αν ο χώρος δεν στο επιτρέπει θα κάνει την ίδια δουλειά και ένα μικρό σιντριβάνι. Ο ήχος του τρεχούμενου νερού είναι χαλαρωτικός και σε συνδυασμό με απαλή μουσική κάνει θαύματα!

Διάβασε ακόμα: Εναλλακτικές ιδέες για τις κουρτίνες σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα