5 top trends παπουτσιών που έχουν γίνει viral (+ πρέπει να τα αποκτήσεις και εσύ!)

Rock αρβυλάκια, με τρουκς και μεταλλικές λεπτομέρειες, δερμάτινα μποτάκια με western αναφορές και χοντρά τετράγωνα τακούνια, αλλά και εντυπωσιακές overknee μπότες είναι τα παπούτσια που θέλουμε όλες μας να δούμε στην παπουτσοθήκη μας αυτόν τον χειμώνα. Η αγαπημένη μας fashion blogger Julie Sarinana μας δείχνει πώς φοράει τις συγκεκριμένες τάσεις και εμείς σου βρίσκουμε παρόμοια μποτάκια και μπότες σε φανταστική ποιότητα και σε εκπληκτικές τιμές στην αγαπημένη μας Adam’s Shoes.

#1.

Το-the-knee ή Over-the-knee
Δύο είναι οι τάσεις του φετινού χειμώνα στις μπότες. Είτε επιλέξεις μπότες μέχρι το γόνατο, είτε μπότες που τελειώνουν πάνω από το γόνατο μπορείς να βρεις και τα δύο αυτά σχέδια στην Adam’s Shoes. Η Julie επιλέγει καφέ μπότες με σούρες που είναι huge trend της σεζόν αλλά εμείς σου προτείνουμε και το μπορντό ή το μαύρο χρώμα που είναι επίσης must.

#2. Ankle ή over the ankle boots
Τα μποτάκια που φτάνουν ή ξεπερνούν τον αστράγαλο είναι τάση εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος όμως, υπερισχύουν αυτά με μια ελαφριά μύτη και μέτριο τακούνι. Η Julie φοράει τα δικά της σε μαύρο χρώμα, τζιν και μοβ πουλοβεράκι που είναι επίσης τάση της σεζόν.

#3. Western inspired
Η Δύση αποτέλεσε μεγάλη επιρροή για τους σχεδιαστές και τα cow boots είναι ίσως το πιο δυναμικό και δημοφιλές trend του χειμώνα.Η Julie Sarinana συνδυάζει τις μπότες της σε βραδινή της έξοδο με σέξι μίνι φόρεμα με 80’s επιρροές.

#4. Με χοντρό τετράγωνο τακούνι
Το χοντρό τακούνι σε μέτριο ύψος είναι το πιο βολικό παπούτσι το χειμώνα και αυτό που πρέπει απαραιτήτως να έχεις στην παπουτσοθήκη σου. Ταιριάζει με όλα, είναι βολικό και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του «τι να φορέσω πάλι» αμέτρητες φορές. Στην Adam’s Shoes μπορείς να βρεις πολλά μποτάκια με χοντρό τακούνι που θα σε εντυπωσιάσουν.

#5. Rock αρβυλάκια
Η έκπληξη του φετινού χειμώνα είναι τα rock αρβυλάκια ή αλλιώς biker boots. Μπορείς να τα βρεις με τρακτερωτό πάτο, με έξτρα πάτο, σε λουστρίνι, με κοψίματα αλλά και με διάφορες άλλες υπέροχες λεπτομέρειες.

Η Αdam’s Shoes δημιούργησε και αυτή τη φορά μία συλλογή που ξεπερνά κάθε φαντασία, για γυναίκες που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Επισκεφθείτε το www.adamsshoes.gr για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αναζητήστε αυτό που σας ταιριάζει σε κάποιο από τα επιλεγμένα καταστήματα.

Κάντε like στη σελίδα της Adam’s Shoes στο Facebook και ακολουθήστε το brand στο Instagram στο @adamsshoes.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αθήνα 210- 9024435 / Θεσσαλονίκη 2310-682222 / Κύπρος 357-22-346151

Keywords
Τυχαία Θέματα