7 style tricks που θα κάνουν το ντύσιμό σου να μοιάζει πιο ακριβό

Yπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αν τις προσέξεις στην εμφάνισή σου μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά την εικόνα σου. Παρακάτω θα δεις 7 τρικς που μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να δείχνει το ντύσιμό σου πιο ακριβό!

#1. Ρίξε το παλτό στους ώμους σου
Αντί να περάσεις τα χέρια σου μέσα από τα μανίκια δοκίμασε να ρίξεις το παλτό στην πλάτη σου. Για ακόμα πιο πετυχημένο look δοκίμασε να συνδυάσεις το παλτό σου με ένα φόρεμα στην ίδια απόχρωση!

#2. Φόρεσε στα μαλλιά σου ωραία φαρδιά ασημένια ή χρυσά τσιμπιδάκια
Τα

αξεσουάρ μαλλιών μπορούν εύκολα να κάνουν ένα look να δείχνει πιο ακριβό. Για να δώσεις λίγη πολυτέλεια στο outfit που φοράς πρόσθεσε στα μαλλιά σου μερικά κοκαλάκια και τσιμπιδάκια σαν αυτά της εικόνας παρακάτω.

#3. Επένδυσε λίγα χρήματα σε ένα ζευγάρι cat-eye sunglasses
Τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye προσθέτουν πάντα γοητεία και στιλ σε ένα look. Επίλεξε ένα σχέδιο με σκελετό σε λευκό, μαύρο ή καφέ και κλέψε τις εντυπώσεις.

#4. Τα crocodile boots είναι must
Μπορείς να βρεις ένα σωρό σχέδια στα καταστήματα που θα λατρέψεις και που ταιριάζουν με το στιλ σου. Συνδύασε το crocodile boots με τζιν παντελόνι και casual ντύσιμο ή ακόμα και με βραδινό look.

#5. Φόρεσε πέρλες στα αυτιά σου
Οι πέρλες (ακόμα και οι ψελυτικες) βγάζουν μια πολυτέλεια που μας αρέσει πολύ. Πρόσθεσε ένα ωραίο ζευγάρι στη συλλογή σου και φόρεσέ τα με casual αλλά και καλό ντύσιμο.

#6. Ενίσχυσε το στιλ σου με φουλάρια
Τα φουλάρια είναι ένας ακόμα τρόπος για να ανανεώσεις την εικόνα σου και να την αναβαθμίσεις. Φόρεσέ τα με πουκάμισα, πάνω από ζιβάγκο ή με μπλουζάκια με ανοιχτό ντεκολτέ και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με το στιλ και τη φινέτσα σου!

#7. Κράτα μια tiny bag
Οι tiny bags αποτελούν μια από τις top τάσεις της μόδας για το 2019 και καλό είναι να αποκτήσεις μια για τις καθημερινές εμφανίσεις σου!

Διαβάστε ακόμα: H Chrissy Teigen φοράει ποδηλατικό κολάν σε βραδινή έξοδο και «ρίχνει» το ίντερνετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα