Balm: Το multitasking προϊόν που θα βρίσκεται στο νεσεσέρ σας όλο το Καλοκαίρι!

Το balm είναι ένα προϊόν που έχετε συνδέσει με την ενυδάτωση χειλιών. Λάθος. Υπάρχουν προϊόντα σε μορφή balm που μπορεί να ενυδατώνουν τα χείλη αλλά στην ουσία είναι multitasking και σχεδόν μαγικά.

Μην ξεχνάτε πως ο make up artist της Meghan Markle χρησιμοποίησε το Aquaphor για να χαρίσει λάμψη στα ζυγωματικά της. Αντί για higjlighter δηλαδή και μάλιστα την ημέρα του γάμου της με τον Harry. Αυτό το trick έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή και το αντέγραψαν αρκετές stars.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα

balms αλλά και τους πιο έξυπνους τρόπους να τα χρησιμοποιήσετε. Δείτε στη συνέχεια τι εννοούμε. 

Jurlique Rose Love balm: Η συσκευασία του είναι απίθανη και χωράει ακόμη και στο βραδινό σας clutch. Μπορείτε να το απλώσετε στα χείλη, στα νύχια και την γύρω περιοχή καθώς και στα χέρια σας.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Nightime Miracle Moisturizer: Αν και θεωρείται κρέμα νύχτας είναι κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας. Απλώστε μικρή ποσότητα στα χέρια σας, τρίψτε καλά, εφαρμόστε τη σε όλο το πρόσωπο και πάρτε βαθιά ανάσα αφού θα σας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση ευεξίας.

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm: Πρόκειται για ένα εμβληματικό προϊόν. Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι συλλεκτική και την έχει σχεδιάσει η Αγγλίδα illustrator Alice Shields με αφορμή την 10η επέτειο από τη δημιουργία του balm. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για καθαρισμό αλλά και ενυδάτωση.

Embryolisse Lait-Creme Concentre: Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα προϊόντα των Γαλλίδων. Απλώνεται ως primer ενώ χάρη στο shea butter, την αλόη και τις πρωτεΐνες σόγιας που περιέχει, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Aquaphor Healing Ointment: Από την μέρα που το χρησιμοποίησε ο Daniel Martin (make up artist της Meghan Markle), έχει γίνει προϊόν-θρύλος. Ενυδατώνει όλα τα σημεία του προσώπου τα οποία παρουσιάζουν ξηρότητα και απλώνετε στα σημεία που θέλετε για έξτρα λάμψη. Πρέπει να υπάρχει πάντα στο μπάνιο σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη μας υιοθέτησε το πιο chic hair trend της σεζόν!

Ροζ βερνίκια νυχιών: Οι 8 ωραιότερες αποχρώσεις για το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα