BeautyBlender: Σας έχουμε τρεις τρόπους για να το καθαρίσετε σωστά -Ποιον θα επιλέξετε;

Ο σωστός καθαρισμός των εργαλείων ομορφιάς τώρα είναι ακόμη πιο σημαντικός και πρέπει να γίνεται σχολαστικά. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να μάθετε το σωστό τρόπο. Το beautyblender είναι τον τελευταίο καιρό μόνιμα στο μπάνιο ή το νεσεσέρ σας και πιθανότατα εκτεθειμένο.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα υπολείμματα των προϊόντων που απορροφά, συσσωρεύει και σκόνη και ο καθαρισμός του θα πρέπει να είναι συχνός και προσεχτικός. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν λοιπόν τους σωστούς τρόπους

και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους.

1ος τρόπος: Σαπούνι και νερό. Είναι η πιο εύκολη μέθοδος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό σαπούνι ή ένα κλασικό σε μορφή μπάρας. Το πλένετε καλά και το ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Αν επιλέξετε το υγρό σαπούνι ρίξτε μικρή ποσότητα πάνω στο beautyblender και κάνετε απαλό μασάζ ώστε να απομακρύνετε τα υπολείμματα του φον ντε τεν. Αν πάλι προτιμάτε σαπούνι σε μπάρα τρίψτε το σφουγγαράκι απαλά πάνω σ΄αυτή. Οι make up artists χρησιμοποιούν και υγρό για τα πιάτα αφού η σύνθεση του είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 22 Φεβ, 2020 στις 9:19 πμ PST

2ος τρόπος: Βάλτε το στο πλυντήριο. Το συνηθίζουν οι make up artists που έχουν ολόκληρη συλλογή. Βάλτε το beautyblender σε μια μικρή υφασμάτινη θήκη, κλείστε τη καλά και τοποθετήστε τη στον κάδο του πλυντηρίου.

Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό σε υγρή μορφή αφού η σκόνη υπάρχει περίπτωση να αφήσει υπολείμματα στα σφουγγαράκια σας. Το σωστό είναι να τα βάλετε μόνα τους και όχι με άλλα ρούχα. Ναι, είναι υπερβολικό μεν αλλά αυτό προτείνουν οι ειδικοί.

3ος τρόπος: Στο φούρνο μικροκυμάτων. Αν θέλετε να σκοτώσετε τα βακτήρια αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Ρίξτε σε ένα μπολ νερό και σαπούνι, βάλτε μέσα το beautyblender και τοποθετήσετε το μπολ στο φούρνο. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε λόγε σταγόνες ελαιόλαδου. Αφήστε το για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε βάζοντας το σφουγγαράκι κάτω από τη βρύση.

Διαβάστε ακόμη:

DIY chic updo: Γιατί όταν βγείτε έξω θα σας χρειαστεί

Elle Fanning: Έβαψε τα μαλλιά της μόνη στο σπίτι, ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα