Bucket hat: Πώς να το φορέσεις όπως οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram

To bucket hat είναι σίγουρα ένα από τα πιο στιλάτα αξεσουάρ και ένα καπέλο που έχει γίνει viral φέτος το καλοκαίρι. Γνωστές και αγαπημένες influencers μας δείχνουν πώς φοράνε το καπέλο τους και κερδίζουν τα βλέμματα πάνω τους με το υπέροχο στιλ τους.

#1. Η Negin Mirsalehi ποζάρει με ροζ φούστα και ασορτί τοπ και ολοκληρώνει το look της με ένα θαλασσί bucket

hat που δημιουργεί μια τέλεια αντίθεση με το υπόλοιπο look.

#2. Ένα bucket hat σε μπλε ρουά απόχρωση θα δώσει χρώμα και στιλ στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Η Negin Mirsalehi συνδυάζει το δικό της με λευκό μπικίνι και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για την παραλία.

#3. Η πανέμορφη Leonie Hanne ποντάρει στο τιρκουάζ και το συνδυάζει τέλεια με το φούξια μαγιό της δηιουργώντας ένα άκρως καλοκαιρινό look. Η ίδια ολοκληρώνει το look της με μια μάξι φούστα με σκίσιμο και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

#4. Σε ένα ακόμα καλοκαιρινό της look η Leonie ποζάρει με πολύχρωμο καπέλο που ταιριάζει με το κόκκινο μπικίνι της και το λευκό oversized πουκάμισό της.

#5. Η Julie Sarinana ποντάρει στο μοβ χρώμα που επιλέγει για το καπέλο της και το συνδυάζει με τζιν και ζακέτα, για ένα πιο φθινοπωρινό look.

#6. H Chiara Ferragni δείχνει φέτος την αδυναμία της στα πλεκτά καπέλα και επιλέγει ένα εμπριμέ σχέδιο που ταιριάζει ιδανικά με την πλεκτή τσάντα της αλλά και το φούξια μαγιό της.

#7. H Aimee Song προτιμάει ένα πιο λουλουδάτο σχέδιο που επίσης είναι huge τάση της σεζόν. Η όμορφη fashionista φοράει το καπέλο της με ένα oversized πουκάμισο και μας προτρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Διαβάστε ακόμα: 10 καλοκαιρινά looks για εσένα που θα αργήσεις λιγάκι να πας διακοπές- Το πιο ωραίο shopping guide για να ξεχαστείς

7 αγαπημένες influencers και τα co-ords που επιλέγουν για να «ρίξουν» το instagram!

6 αυγουστιάτικα looks που θα θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις στις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα