Chanel Cruise: Το πρώτο show μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld και τα ρούχα που ξεχωρίσαμε

Ο οίκος Chanel παρουσίασε την Cruise κολεξιόν του και για πρώτη φορά είδαμε τη σχεδιάστρια Virginie Viard να αναλαμβάνει τα ηνία του οίκου κια να δημιουργεί την πρώτη της κολεξιόν χωρίς τον Karl Lagerfeld.

Η σχεδιάστρια έβαλε τα δυνατά της για να κάνει μια δυναμική αρχή και τα κατάφερε. Δημιούργησε καθημερινά ευκολοφόρετα ρούχα αλλά και κάποια βραδινά looks που μας εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά. Ας δούμε όμως

μερικές από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε.

Τα ανάλαφρα ανοιξιάτικα φορέματα μας κέρδισαν. Τα περισσότερα από αυτά ήταν σε απλές γραμμές αλλά με κάποιες μικρές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στους ώμους. Είδαμε φορέματα με έντονα βολάν, αλλά και φορέματα που δένουν δεξιά και αριστερά στους ώμους.

Το συγκεκριμένο φλοράλ φόρεμα με τον γιακά κατάφερε να εντυπωσιάσει και είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που είδαμε.

Τα αγαπημένα tweed jackets του Karl Lagerfeld αλλά και της Coco Chanel δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το show. Μάλιστα συνδυάστηκαν και με μίνι φούστες, που αυτή την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι κάνουν ένα δυναμικό comeback.

Tα παπούτσια με τους δύο τόνους και τη μαύρη μύτη κυριάρχησαν στο show και τα είδαμε σε μποτάκια, σε γόβες αλλά και σε μπαλαρίνες.

Το κόκκινο ήταν ένα χρώμα που η σχεδιάστρια εμπιστεύθηκε για αυτή τη σεζόν και η κόκκινη ζακέτα που παρουσίασε μας άρεσε πολύ. Άλλωστε οι ζακέτες (και ειδικά οι μακριές) αποτελούν huge trend της φετινής άνοιξης.

Πολλά από τα φορέματα του οίκου τελειώνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ένα μήκος που αγαπούν ιδιαίτερα οι σχεδιαστές αυτή τη σεζόν.

Οι κοντές ζακέτες κέρδισαν επίσης το χειροκρότημα και συνδυάστηκαν με ζώνες και μαντήλι στα μαλλιά!

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακή τουαλέτα στον τελικό του YFSF

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μπλούζα της σεζόν! Σου δείχνουμε πως να την φορέσεις

Αυτά είναι τα πιο ευκολοφόρετα ανοιξιάτικα trends (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα