Chanel: To τελευταίο show του Karl Lagerfeld ήταν…συγκλονιστικό!

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το show του οίκου Chanel στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Ήταν το τελευταίο show που ετοίμασε ο γνωστός σχεδιαστής Karl Lagerfeld, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, πριν λίγες ημέρες.

Μια μέρα πριν το show η οικογένεια Wertheimer, στην οποία ανήκει ο οίκος Chanel, ανακοίνωσε ότι η επί χρόνια συνεργάτιδα του Karl Lagerfeld, Virginie Viard, θα είναι η νέα

Artistic Director του οίκου.

Το show άνοιξε η Cara Delevingne η οποία έχει αποσυρθεί από το modelling και κάνει μόνο επιλεκτικές guest εμφανίσεις, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην ηθοποιία. Η ίδια θέλησε όμως να τιμήσει τον αγαπημένο της σχεδιαστή και έτσι βρέθηκε στην πασαρέλα για μια ακόμα φορά.

H Cara εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό ασπρόμαυρο καρό σύνολο που αποτελούνταν από καρό ολόσωμη φόρμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ, ασπρόμαυρο παλτό με dogtooth σχέδιο, ένα καρό ασπρόμαυρο καπέλο (που θα ήθελα πολύ να αποκτήσω) και εντυπωσιακό κολιέ με πέρλες και ασημένιες αλυσίδες στον λαιμό.

Τα επόμενα looks που ακολούθησαν αποτελούνταν επίσης από καρό υφάσματα σε λευκό, καφέ και μαύρο και ήταν εξίσου εντυπωσιακά, ιδανικά για τέλειο office look που κλέβει όλα τα φλας πάνω του.

Τα κομψά jackets, οι κάπες, τα παλτό και τα blazers είχαν έντονη παρουσία στο show που ήταν άκρως χειμερινό.

Τα διαφανή πουκάμισα συνδυάστηκαν από μέσα με άλλα πουκάμισα ή εντυπωσιακά tops και statement κολιέ και σκουλαρίκια.

To αγαπημένο ύφασμα του οίκου Chanel, το tweed, δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτό το show.

Aυτό το στοιχείο στο show που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι μάλλινες φούστες και τα φορέματα με χειμερινά prints που ήταν άκρως εντυπωσιακά.

…και αν ακόμα δεν το κατάλαβες τα καρό μακριά παλτό θα είναι το απόλυτο trend του επόμενου χειμώνα!

Δέρμα και vinyl ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρωταγωνιστούν την άνοιξη αλλά και τον επόμενο χειμώνα!

Οι bold αποχρώσεις πρωταγωνιστούν και θα τις λατρέψεις για ακόμα μια σεζόν! Και μόνο το γεγονός πως τις υιοθέτησε και ο Karl Lagerfeld στο show του (ο σχεδιαστής δεν δείχνει συχνά πολύχρωμα looks) σημαίνει πως ήρθε η ώρα να βάλειςπολύ χρώμα στις εμφανίσεις σου.

Tα puffer jackets σε έντονες αποχρώσεις είναι ένα ακόμα trend που είδαμε και θαυμάσαμε στο show του οίκου Chanel.

Τα πολύ διακριτικά prints που είδαμε προς το τέλος του show είναι ανοιξιάτικα (παρόλο που τα είδαμε στη χειμερινή κολεξιόν) και θέλουμε πολύ να τα φορέσουμε με τα αγαπημένα μας denim jackets.

Tέλος από το show δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο λευκό τoυ Karl Lagerfeld που πάντα υπήρχε σε μεγάλο βαθμό στα shows του.

Διαβάστε ακόμα: 10 πράγματα που δεν γνώριζες για τον σπουδαίο σχεδιαστή του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld

Keywords
Τυχαία Θέματα