Christian Dior: 10 outfits που θα θέλεις να βάλεις στην ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη!

Ο οίκος Christian Dior παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019/2020 και εμείς αναγνωρίσαμε σε αυτήν 10 outfits που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε από τώρα!

#1. O γνωστός οίκος παρουσίασε ένα show στο οποίο κυριάρχησαν οι καρό αποχρώσεις. Το πράσινο καρό ήταν ένα από τα prints που είδαμε. Ένα καρό παλτό ή jacket είναι αυτό που αξίζει να έχεις αυτή τη στιγμή στην ντουλάπα σου. Θα είναι σίγουρα η πιο hot τάση του

2019.

#2. To denim αποκτάει κομψότητα και χάρη μέσα από τα μάτια της σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri. Η ίδια συνδυάζει το denim φόρεμα που βλέπεις παρακάτω με πέρλες και γοβάκια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

#3. Οι φιόγκοι είναι must και μπορείς εύκολα να τους προσθέσεις κι εσύ στο look σου αρκεί να έχεις μερικά λεπτά φουλάρια ή μαντήλια.

#4. Το ασπρόμαυρο καρό που ήταν στη μόδα πριν πολλά χρόνια (τουλάχιστον 15) επιστρέφει και αποτελεί ένα από τα πιο hot καρό της άνοιξης αλλά και του επόμενου χειμώνα.

#5. Αν δεν έχεις ένα καρό κόκκινο φόρεμα τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα. Ο γνωστός οίκος επέλεξε να συνδυάσει πολλά από τα ρούχα του με πολύ φαρδιές ζώνες. Κάνε κι εσύ κάτι ανάλογο για να αντιγράψεις τέλεια αυτό το look.

#6. Tα ψηλόμεσα baggy καρό παντελόνια θα τα λατρέψεις αυτή την άνοιξη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

#7. Η Maria Grazia Chiuri τολμάει και συνδυάζει sequin φούστα σε κόκκινη απόχρωση με αμάνικο πουκαμισάκι και φαρδιά ζώνη και το όλο look γίνεται viral!

#8. H μάλλινη φούστα που ίσως αγόρασες μέσα στον χειμώνα συνδυάζεται υπέροχα με t-shirts και wide belts!

#9. Φόρεσε τα λεπτά πουλοβεράκια σου με πιο καλές πλισέ φούστες και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

#10. Οι διαφάνειες γίνονται όλο και πιο έντονες αυτή τη σεζόν και σου τις συνιστούμε να τις επιλέξεις για τα βραδινά σου looks.

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας ρίχνει το ίντερνετ με 7 vinatge looks που θα θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις (…και μπορείς εύκολα)

Keywords
Τυχαία Θέματα