Demi Lovato: Ακολουθεί το Νο 1 haircolor trend της σεζόν και ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε σοβαρά!

Μια νέα μεγάλη τάση, όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών, ήρθε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Και τη δημιούργησαν οι celebrities οι οποίες έμειναν σπίτι και αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους σε παστέλ αποχρώσεις.

Αποκάλυψαν το νέο τους look μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, έγιναν viral και μέσα σε λίγες

ώρες ένα νέο trend είχε γεννηθεί.

Το ροζ είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Η αλήθεια είναι πως το είδαμε και στις πασαρέλες πριν από μερικές σεζόν αλλά δεν είχε τη συγκεκριμένη αποδοχή και επιτυχία.

Έπρεπε να το υιοθετήσουν οι stars και τα it girls τελικά για να το δούμε παντού.

Και τώρα κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας οι ροζ αποχρώσεις συνεχίζουν να γοητεύουν. Μετά την Kate Hudson έρχεται η Demi Lovato με μια απίθανη ροζ απόχρωση στα μαλλιά της που μας άφησε άφωνες.

H Lovato πριν από μερικές εβδομάδες αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα τέλειο pixie cut με ξυρισμένη την μία πλευρά που της ταιριάζει πολύ. Αρχικά κράτησε την ξανθιά απόχρωση στη φράντζα. Αμέσως μόλις ήρθε η νέα χρονιά όμως προχώρησε σε μία ακόμη δραματική αλλαγή υιοθετώντας το huge trend.

Pixie cut και παστέλ απόχρωση είναι ο τέλειος συνδυασμός. Σωστά; Του χαρίζει μια νεανική πινελιά και το αναβαθμίζει με τον καλύτερο τρόπο. 

Μήπως ήρθε τελικά η στιγμή να το σκεφτείτε σοβαρά;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Buttery skin: Σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για τη νέα τάση που λατρεύουν οι beauty experts!

Η Chrissy Teigen με το νέο χρώμα στα μαλλιά της μοιάζει με νεράιδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα