Elizabeth Olsen: Έκανε μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της και δεν μοιάζει πλέον με την αδερφή της!

Οι celebrities δεν διαφέρουν πολύ από όλες εμάς τις κοινές θνητές. Έμειναν κι εκείνες σπίτι, λόγω της πανδημίας και προσπαθούσαν να περάσουν την ημέρα τους όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται.

Όσες δεν λάνσαραν σειρά περιποίησης ή μακιγιάζ, μαγείρευαν και έβαφαν τα μαλλιά μόνες τους. Αμέσως μόλις κατάφεραν να δουν τους αγαπημένους τους beauty experts, έκαναν μεγάλες αλλαγές αφού είχαν ανάγκη από μια ανανέωση.

Ένα look που θα τους δώσει χαρά και θα τονώσει το ηθικό τους.

Είδαμε

ήδη τις Penelope Cruz, Paris Hilton με το νέο τους bob και την Billie Eilish με κατάξανθα μαλλιά κομμένα σε shag. Ειδικά η τελευταία ήταν μια πραγματική έκπληξη.

Και τώρα έρχεται μία ακόμη. Πρόκειται για την Elizabeth Olsen η οποία μετά από πολλά χρόνια αποχωρίστηκε την copper red απόχρωση για χάρη μια πολύ σκούρας καστανής.

Και δεν είναι μόνο αυτό αφού υιοθέτησε ταυτόχρονα ένα τέλειο shag με υπέροχες curtain bangs που της ταιριάζει πολύ. Το νέο της look αποκάλυψε στο virtual launch event της ταινίας, “The Falcon and the Winter Soldier”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELIZABETH OLSEN (@elizabetholsendaily)

Τόσο το shag όσο και τις curtain bangs θα τις δείτε παντού τους επόμενους μήνες και πρέπει να σκεφτείτε και τα δύο πολύ σοβαρά τώρα που ο κομμωτής σας επιστρέφει.

Εκτός από μεγάλο trend είναι ένα look που μπορείτε να φορμάρετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι που σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η μανικιουρίστ σας επιστρέφει στη θέση της -Ουρλιάξτε από τη χαρά σας και δείτε 15 τέλεια looks!

H μοβ σκιά επιστρέφει και είναι το μοναδικό προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα