Emily in Paris: Ο Λάκης Γαβαλάς «εισβάλλει» στη σειρά με μια guest εμφάνιση

Η  «Emily in Paris» αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix, που μας ταξιδεύει στη γαλλική πρωτεύουσα – κι όχι μόνο – μέσα από τις ιστορίες και την καθημερινότητα της πρωταγωνίστριας.

Λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει ο τέταρτος κύκλος, ο Αλέξης Μίχας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το «Πάμε Δανάη», καθώς γνωστός Έλληνας θα κάνει μια guest εμφάνιση στην αγαπημένη σειρά. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά.

Ο

γνωστός επιχειρηματίας και άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς τη μόδα στην Ελλάδα «εισβάλλει» στο «Emily in Paris» με μια guest εμφάνιση που θα συζητηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του MEGA, ο Λάκης Γαβαλάς θα υποδυθεί έναν εκκεντρικό στιλίστα.

Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αφού στο Χόλιγουντ οι ηθοποιοί κάνουν απεργία και συνεπώς πολλές ταινίες έχουν πάει πίσω. Αρκετοί ήταν, μάλιστα, και οι καλλιτέχνες που δεν έδωσαν το «παρών» και στο πρόσφατο Φεστιβάλ που έγινε.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Λάκη Γαβαλά! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σχεδιαστής απέρριψε την πρόταση που δέχτηκε το «I’m celebrity get me out of here».

Διαβάστε ακόμα:

 Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου τους

 Ευγενία Δημητροπούλου: Συγκινεί για την υιοθεσία της κόρης της -«Την είδα σε φωτογραφία 11 μηνών, ένιωσα ότι είναι το παιδί μου»

Πρεμιέρα για τη Δανάη Μπάρκα! «Ερχόμαστε από ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα