Emmy Awards 2019: H Zendaya έβαψε και πάλι τα μαλλιά της κόκκινα αποδεικνύοντας πως είναι το No1 trend του Φθινοπώρου!

Η Zendaya, τον περασμένο Ιούλιο στην πρεμιέρα της ταινίας Spider Man: Far from Home εμφανίστηκε με κόκκινα, υπέροχα μαλλιά που προκάλεσαν εντύπωση τόσο στους θαυμαστές της όσο και σ’ εμάς μιας και ήταν εντυπωσιακό και της ταίριαζαν τέλεια. Οι followers στο Instagram μάλιστα τη ρώτησαν αν πρόκειται για περούκα ή αν πράγματι έβαψε τα μαλλιά της. Η ίδια επιβεβαίωσε πως πράγματι άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά

της με αποτέλεσμα να είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως προετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο remake της ταινίας ¨Μικρή Γοργόνα” της Disney.

Μέσα στο καλοκαίρι η Zendaya άλλαξε το χρώμα της υιοθετώντας ένα φωτεινό καστανό με χρυσά highlights.

Στα χθεσινά βραβεία Emmy η Zendaya όμως εμφανίστηκε και πάλι με το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της φρέσκο και υπέροχο αποδεικνύοντας πως το προτιμά τελικά. Υπεύθυνη τόσο για την απόχρωση όσο και για το χτένισμα της χθεσινής βραδιάς είναι η hairstylist Ursula Spephen η οποία δημιούργησε κυματισμούς στη Zendaya που την έκαναν να μοιάζει και πάλι με τη γοργόνα Ariel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ursula Stephen (@ursulastephen) στις 22 Σεπ, 2019 στις 6:08 μμ PDT

Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο χρώμα τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το χειμώνα. Κατάλληλο για τις καστανές που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Αν αποφασίσετε να αντιγράψετε το look της Zendaya θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδιαίτερες. Χρειάζονται φρεσκάρισμα πιο συχνά απ’ ότι άλλα χρώματα αφού έχουν την ιδιότητα να ξεθωριάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ursula Stephen (@ursulastephen) στις 22 Σεπ, 2019 στις 5:18 μμ PDT

Επίσης θέλουν φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης ώστε να παραμένει σταθερό για περισσότερο καιρό. Καθώς επίσης είναι λιγάκι δύσκολο να αποκτήσετε στη συνέχεια πιο ανοιχτό χρώμα, όπως για παράδειγμα ξανθό, αφού το κόκκινο θα συνεχίζει να κάνει την εμφάνιση του μετά από τα πρώτα λουσίματα.

Παρ’ όλα αυτά όμως είναι τόσο γοητευτικό που γνωρίζουμε πως θα δούμε αρκετές celebrities αλλά και πολλές από εσάς με κόκκινα μαλλιά τους επόμενους μήνες. Κολακεύει άλλωστε τόσο τις ανοιχτόχρωμες όσο και τις πιο σκούρες επιδερμίδες. Αρκεί να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση, πάντα με τη βοήθεια του κομμωτή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Kaia, Bella και Gigi φόρεσαν το πιο αναπάντεχο χρώμα στα χείλη που πρέπει να δείτε και φυσικά να αντιγράψετε asap

H Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφίες και μίλησε με λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα