Emmy Awards 2019: Τι φόρεσαν οι stars στα after parties των βραβείων;

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Emmy και εκεί είδαμε υπέροχες εμφανίσεις πολλών stars του Hollywood. Αμέσως μετά τα βραβεία ακολούθησαν after parties και εκεί ξεχωρίσαμε μερικές εντυπωσιακές παρουσίες που θα τις δεις παρακάτω!

Η Regina King καταφέρνει κάθε φορά, σε κάθε της εμφάνιση

να μας κόβει την ανάσα. Στο after party των βραβείων Emmy η ηθοποιός επίλεξε ένα πράσινο σατέν κοστούμι που ταίριαξε με μαύρες γόβες.

Η πανέμορφη Zendaya με αφηρημένο φλοράλ φόρεμα ποζάρει δίπλα στη Viola Davis. H Zendaya συνδύασε το φόρεμά της με μαύρες γόβες.

H Michelle Williams ποζάρει αγκαλιά με το βραβείο της! Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε στη βραδειά των Emmy Awards τουαλέτα Louis Vuitton.

Η Lindsay Shookus με μπλε τουαλέτα και το βραβείο της.

Η Αriel Winter με κατακόκκινο φόρεμα και κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η γοητευτική Whitney Port με μαύρο φόρεμα. Η σχεδιάστρια ολοκλήρωσε το look της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ασορτί τσαντάκι.

Η Ηeidi Klum με τον Tom Kaulitz. Το γνωστό πρώην μοντέλο επίλεξε να φορέσει sequin τουαλέτα που εντυπωσιάζει.

Η Jane Lynch φόρεσε μαύρο κοστούμι και πόζαρε δίπλα στον Jon Hamm.

H Phoebe Waller-Bridge και η Rachel Brosnahan ποζάρουν αγκαλιά!

Η Bethenny Frankel με μαύρη τουαλέτα που εντυπωσιάζει.

Η Sophie Turner με λευκή τουαλέτα ποζάρει δίπλα στην Nathalie Emmanuel.

Διαβάστε ακόμα: 4 υπέροχα φθινοπωρινά καθημερινά looks που θα σε εμπνεύσουν…απεριόριστα! (VIDEO)- Μπορείς να τα δεις όλα εδώ και να τα υιοθετήσεις άμεσα!

H Meghan Markle έκανε νέα εμφάνιση με το μωρό της και αυτό είναι το look που υιοθέτησε- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της για μια ακόμα φορά.

Emmy Awards 2019: Η Kim Kardashian και η Kendall Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!- Ποιο look σου άρεσε περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα