GNTM – Εβελίνα Σκίτσκο: Δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά του παιδιού της!

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και από την αρχή κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για την εικοσάχρονη Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία από την αρχή του διαγωνισμού δέχεται θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό. Το εντυπωσιακό μοντέλο δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε φωτογράφιση ή δοκιμασία και έτσι μέρα με τη μέρα φτάνει πιο κοντά στο

στόχο της.

Η Εβελίνα αν και μόλις 20 ετών ετών, πρόσφατα έγινε μανούλα και με κάθε ευκαιρία λέει πόσο πολύ της λείπει η κορούλα της. Μάλιστα, δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων, ώστε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον για την ίδια, αλλά και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την κόρη της.

Το νεαρό μοντέλο και ο μπαμπάς του παιδιού της, Ανδρέας δεν είναι πια μαζί, ωστόσο η αγάπη για το παιδί του θα του ενώνει για πάντα. Το πρώην ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τις κοινές του φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες δεν έχουν διαγράψει μετά τον χωρισμό τους.

Τώρα που η Εβελίνα βρίσκεται στο παιχνίδι, την φροντίδα της μικρής έχει αναλάβει ο Αντρέας, ο οποίος είναι λάτρης της μουσικής.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα