GNTM 3: Η παίκτρια που άφησε “άφωνο” τον Γιώργο Καράβα-“Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει”

Την τύχη της στο Greece’s Next Top Model η Μαρινέλα Ζίλα, η οποία βρέθηκε στις οντισιόν και κατάφερε να… μαγέψει με την ομορφιά της!

Η 19χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, συνάντησε πρώτα τον Γιώργο Καράβα, τον οποίο “κέρδισε” αμέσως. Ο coach του ριάλιτι έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν την είδε και έσπευσε να της τονίσει το πόσο όμορφη είναι.

“Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Αυτό που βλέπω, το παρουσιαστικό και η ομορφιά σου, είναι κάτι εντελώς ξένο από εδώ. Θα μπορούσα να σε

φανταστώ σε ταινία “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει αυτή τη στιγμή. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας ένα κορίτσι. Θα χαρώ τρελά να δουλέψω μαζί σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ο Θεός σου έχει δώσει όλα τα καλά του κόσμου.”, της είπε.

Στη συνέχεια η Μαρινέλα Ζίλα βρέθηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς εξασφάλισε τέσσερα “ναι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Δείτε πώς υποδέχθηκαν οι τρεις κριτές τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στην επιτροπή 

Ενοχλημένη η Σία Κοσιώνη: Το σχόλιο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε στο GNTM 3! 

Keywords
Τυχαία Θέματα