GNTM: Αυτά είναι τα δύο κορίτσια που δεν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι! – Ξέσπασαν σε κλάματα

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, 25 κορίτσια κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για το σπιτι του ριάλιτι ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Αφού οι κριτές τους επιφύλασσαν μια δυσάρεστη έκπληξη, την οποία τους ανακοίνωσαν, αφού έφτασαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του διαγωνισμού θεωρώντας τη συμμετοχή τους δεδομένη.

Συγκεκριμένα,

η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Άγγελος Μπράτης παρέα με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία ανέλαβε τον ρόλο του μέντορα των κοριτσιών, τους ανακοίνωσαν ότι για να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού θα περάσουν πρώτα από μια νέα δοκιμασία.

Ποια ήταν αυτή; Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να αναδείξουν τον πιο σέξι εαυτό τους στην πρώτη και πιο πολύτιμη αποστολή τους. Δυστυχώς όμως δύο κορίτσια αν και έφτασαν πολυ κοντά στην «πηγή», τελικά δεν κατάφεραν να «πιουν νερό»! Πρόκειται για την Βασιλική Καρρά και τη Τζίνα Χανιωτάκη, οι οποίες αποχαιρέτησαν πολύ νωρίς το όνειρο τους.

Τα δύο κορίτσια δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξει και δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το γεγονός και ξέσπασαν σε κλάματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο GNTM! Μπήκε στο σπίτι του διαγωνισμού, τσακώθηκε με τις συμπαίκτριες της και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς!

Keywords
Τυχαία Θέματα