GNTM: Δεν την έβαλαν στο σπίτι λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει!

Οι κριτές του GNTM είχαν ενθουσιαστεί μαζί της και στην οντισιόν και στις δύο φάσεις του bootcamp, ωστόσο αναγκάστηκαν να μην δώσουν το εισιτήριο για το σπίτι στην Ελένη. Η όμορφη διαγωνιζόμενη πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

«Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε

να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις. Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου», εξήγησε η Βίκυ Καγιά, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές δεν έκρυψαν τη λύπη τους που δεν θα δούλευαν μαζί της στο GNTM. Ωστόσο διαβεβαίωσαν την παίκτρια πως θα έχει τη στήριξη τους γιατί πιστεύουν πολύ σε αυτή και ότι μπορεί να κάνει καριέρα.

Η Ελένη δεν έκρυψε τη στεναχώρια της, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν γινόταν να αλλάξει, καθώς όπως εξήγησε η Βίκυ το απαγόρευσαν οι θεράποντες γιατροί της.

Διαβάστε ακόμα:

«Φαρμάκι» από παίκτρια του GNTM! «Σωθήκαμε με τον Σκουλό! Από την πρώτη στιγμή δε με “πήγαινε”»

Γέννησε γνωστή ηθοποιός! Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Keywords
Τυχαία Θέματα