GNTM: Εντυπωσίασε τους κριτές αλλά όχι όλες τις συμπαίκτριες της – «Ήταν με το στόμα κλειστό και με υφάκι. Γιατί;»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, τα κορίτσια κλήθηκαν να κάνουν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση. Συγκεκριμένα, τα επίδοξα top models ανανέωσαν το hair look τους και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι γκρίνιες και τα κλάματα.

Ωστόσο

σήμερα έπρεπε να τα βρουν απόλυτα με το καινούριο τους look και να αναδείξουν την πιο κομψή και σέξι εκδοχή τους. Με μόνο ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες, πόζαραν μπροστά στον απαιτητικό φακό του Θανάση Κρίκη. Τα ατυχήματα, οι προσωπικές κόντρες και οι ψίθυροι μεταξύ των μοντέλων, έκαναν ακόμα πιο βαρύ και δύσκολο το κλίμα on set.

Όμως μια διαγωνιζόμενη κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει τον φωτογράφο. Αυτή δεν είναι άλλη, από την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια.

«Θέλω όλες να παρακολουθήσετε πολύ καλά τι κάνει αυτή η κοπέλα. Κοιτάξτε την λίγο. Wow είσαι υπέροχη», είπε χαρακτηριστικά ο κος Κρίκης.

«Τρελάθηκα όταν μου έδωσε το χέρι του και μου είπε προσωπικά συγχαρητήρια. Δεν το περίμενα με τίποτα, μόνο σε εμένα το έκανε αυτό. Εντάξει είμαι για πρώτη φορά σίγουρη ότι τα πήγα για καλά, για να μου το είπε ένας τόσο καλός φωτογράφος… Θα κοιμηθώ ήρεμα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Εντούτοις το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως ενοχλήθηκε από μερικές αντιδράσεις που είδε από μερικές συμπαίκτριες της και δεν δίστασε να το δηλώσει στη κάμερα λέγοντας: «Δυστυχώς κάποιες κοπέλες δεν είπαν ούτε ένα μπράβο. Οι μισές κοπέλες ήταν ενθουσιασμένες και οι άλλες μισές ήταν με το στόμα κλειστό και με υφάκι. Γιατί;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: Σοφία Λεοντίτση: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της στον έκτο μήνα της κύησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα