GNTM: Η αποκάλυψη για τους γονείς της Κάτιας και το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της!

Στην εκπομπή “Μεσημέρι Yes” και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο,  Γιάννης Χαλβατζής. 

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη συμμετοχή της Κάτιας στο Greece’s Next Top Model και αποκάλυψε τον λόγο που οι γονείς της είναι ενοχλημένοι: “Οι γονείς της Κάτια είναι, ήταν και θα είναι δίπλα της σε όποια φάση και αν βρεθεί. Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι είναι και αυτοί όπως και εγώ πολύ περήφανοι που

έχει φτάσει ως εκεί που της αξίζει. Ναι, τους ενοχλεί ο τρόπος που δείχνουν την Κάτια προς τα έξω αλλά ξέρουν ποιο είναι το παιδί τους και δε δίνουν τόση σημασία”!

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εξομολογήθηκε: “Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλον και πάνω από όλα να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου. Πράγμα που τώρα δεν ισχύει για κανέναν μας”!

Μάλιστα, τόνισε πως θα στηρίξει την Κάτια στις επιλογές της: “Θα ήθελα να φύγουμε μακριά από όλα αυτά για ένα διάστημα αλλά αυτό είναι ένα όνειρο που δε συμπίπτει με τα πρέπει της δεδομένης χρονικής στιγμής. Τόσο καιρό παλεύει να χτίσει κάτι για το μέλλον της και συνάμα εγώ να είμαι εκεί σε ότι χρειαστεί και μου ζητηθεί, δε θα δώσουμε λοιπόν μια κλωτσιά στον αγώνα μας… Όχι τώρα τουλάχιστον”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

X-Factor: Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή στην έναρξη του ημιτελικού 

Απαστράπτουσα η Δέσποινα Βανδή στον ημιτελικό του X-Factor-Οι λεπτομέρειες του look της 

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Το απίστευτο δώρο που έκανε στον Νίκο Μουτσινά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα