GNTM: Η Έλντα “καρφώνει” την Εβελίνα-“Λειτουργεί πονηρά στο παιχνίδι”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, λίγο πριν την ανακοίνωση για το ποια θα αποχωρούσε από το ριάλιτι, η Εβελίνα και η Έλντα είχαν έναν έντονο καβγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εβελίνα κοίταξε “περίεργα” την Έλντα την ώρα που συζητούσαν για τις κριτικές που δέχτηκαν. Τότε, η δεύτερη της μίλησε σε έντονο ύφος και της είπε να εκφάσει την άποψη της και να μην κοιτάζει μόνο. Η Εβελίνα ένιωσε αμήχανα, καθώς οι δύο τους είναι φίλες και λόγω της έντασης ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα,

φανερά ταραγμένη αποχώρησε από δίπλα της και έτρεξε να απομονωθεί. Αμέσως κοντά της βρέθηκαν η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου, οι οποίες της τόνισαν πως δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό, αλλά να επικεντρωθεί στον στόχο της. Τα υπόλοιπα κορίτσια κατηγόρησαν την Εβελίνα στην κάμερα της παραγωγής για διπροσωπεία!

Στο σημερινό επεισόδιο, η Εβελίνα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε: «Επιστρέψαμε χτες βράδυ από το πλατό με την Έλντα και είπαμε, αφού είχαμε ηρεμίσει, να συζητήσουμε για την παρεξήγηση που είχε γίνει και απλώς το λύσαμε, είμαστε και οι δύο φορτισμένες ψυχολογικά. Λογικό είναι. Είμαστε μια χαρά».

Από την άλλη, η Έλντα “κάρφωσε” την κολλητή της, καθώς τόνισε πως λειτουργεί πονηρά: «Αυτό που κατάλαβα εγώ χτες για την Εβελίνα, είναι ότι λειτουργεί λίγο παραπάνω πονηρά στο παιχνίδι απ΄ότι θα έπρεπε. Τον τελευταία καιρό δεν είμαστε κοντά στο σπίτι. Είναι πιο κοντά με την Ειρήνη και λίγο με την Εύη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σάκης Ρουβάς: “Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια με τα παιδιά μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα