Glass Hair: Το νέο trend που πρέπει να δείτε και να υιοθετήσετε

Τα μαλλιά των celebrities στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί τα ζηλεύετε και τα θέλετε asap. Φυσικά όλες γνωρίζετε ότι πίσω από το hair look τους κρύβονται οι διασημότεροι hair stylists που φροντίζουν τα μαλλιά με ιδιαίτερη προσοχή και συνήθως χρησιμοποιούν προϊόντα περιποίησης και styling που στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. Για να είμαστε ακριβής όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές.

Παράλληλα όμως οι stars ταλαιπωρούν πολύ

συχνά τα μαλλιά τους, με τεχνικές εργασίες και συχνό styling. Παρ’ όλα αυτά σχεδόν πάντα τα μαλλιά τους είναι λεία, γυαλιστερά και τέλεια. Και στο “γυαλιστερά” θα μείνουμε σήμερα αφού είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Και πιο συγκεκριμένα σε ένα trend που κάνει πάταγο στο Ηollywood και λέγεται “Glass Hair”. Όπως καταλαβαίνετε από την ονομασία του πρόκειται για το εφέ γυαλιού. Με απίστευτη λάμψη και μια όψη τέλειας καθαριότητας. Το συγκεκριμένο trend αι δεν έχει να κάνει μόνο με τη λάμψη αλλά και με το κούρεμα που δεν είναι άλλο από το bob και μάλιστα το κοντό και ολόισιο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 30 Οκτ, 2018 στις 6:45 μμ PDT

Ο συνδυασμός είναι ότι ωραιότερο αφού συνδυάζει δύο από τα ωραιότερα trends που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Celebrities όπως η Kim Kardashian, η Irina Shayk και η Hailey Bieber ήταν από τις πρώτες που το υιοθέτησαν. Και εκείνες που θαυμάσαμε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 11 Μάρ, 2018 στις 8:17 μμ PDT

Οι ειδικοί επιμένουν ότι προκειμένου να αποκτήσετε το look αρχικά θα πρέπει να τα κόψετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να τα φροντίζετε με τα κατάλληλα σαμπουάν, κρέμες ενυδάτωσης και θρέψης αλλά και μάσκες. Απαραίτητα είναι και τα προϊόντα λείανσης και λάμψης πριν από το στέγνωμα και το ίσιωμα καθώς επίσης και κρέμα ή σπρέι που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις 7 Ιαν, 2019 στις 1:01 μμ PST

Το συχνό styling με πιστολάκι και σίδερο ισιώματος είναι εκείνα που δημιουργούν θαμπή όψη στα μαλλιά και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πλήρως προστατευμένα.

Μήπως ήρθε η ώρα τελικά να αποκτήσετε το τέλειο look τώρα που γνωρίζετε τον τρόπο;

Διαβάστε ακόμη:

Το mani look της εβδομάδας είναι navy

Η Khloe Karadshian μεταμορφώθηκε σε disco queen και ήταν πραγματικά συγκλονιστική!

Keywords
Τυχαία Θέματα