Glitter Cat Eye και πως θα το κάνετε μόνες σας (video)

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας του glitter. Το έχετε καταλάβει. Είναι η μοναδική ευκαιρία να το απλώσετε παντού χωρίς τύψεις. Σε μάτια, ζυγωματικά και νύχια και σε όποια ποσότητα θέλετε. Δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσουν.

Ένα από τα ωραιότερα το είδαμε στον λογαριασμό της αγαπημένης μας Kat Von D στο Instagram. Και είναι ένα winged eyeliner με λάμψεις πολύχρωμες που θυμίζουν τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου

δέντρου. Στο πιο chic και γοητευτικό βέβαια.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) στις 8 Δεκ, 2018 στις 11:55 πμ PST

Θα χρειαστείτε τα προϊόντα: Kat Von D Tattoo Liner, Trooper, NYX Glitter Primer, NYX Crystal Face & Body Glitter, Faux Blacks Liner.

Αρχικά πρέπει να σχεδιάσετε το eye liner δημιουργώντας μια γωνία την οποία στη συνέχεια θα ενώσετε με την γραμμή που έχετε ήδη σχεδιάσει στο πάνω βλέφαρο.

Με το ειδικό μικρό πινέλο εφαρμόζετε ακριβώς πάνω στο περίγραμμα μικρή ποσότητα primer. Πριν στεγνώσει αρχίζετε να ταμπονάρετε με το glitter και πάλι πάνω στην γραμμή που έχετε σχεδιάσει. Θέλεις λιγάκι υπομονή αφού πρέπει να την ακολουθήσετε με ακρίβεια χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια της. Το glitter είναι δύσκολο να απομακρυνθεί από την επιδερμίδα και ειδικά στην περιοχή το ματιού που είναι μικρή.

Αν θέλετε στη συνέχεια μπορείτε να απλώσετε μια στρώση μάσκαρα και να τοποθετήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν έχετε ήδη μεγάλες βλεφαρίδες δύο στρώσεις μάσκαρα θα δημιουργήσουν το ίδιο εφέ.

Επειδή το βλέμμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο, με ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. Άποψη μου. Εκτός αν θέλετε ένα super δραματικό party look. Σ αυτή την περίπτωση φτάστε το στα άκρα χρησιμοποιώντας μια vampy απόχρωση κραγιόν ή ένα σκούρο μπλε ή πράσινο.

Όσο αφορά το hair look για να αναδείξετε το βλέμμα ακόμα περισσότερο μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή sleek αλογοουρά την οποία θα πιάσετε με ένα glam αξεσουάρ.

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρετε ποιο ενυδατικό προϊόν του προσώπου κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια;

Ενός λεπτού σιγή για το τελειότερο χτένισμα που είδαμε στο show του οίκου Chanel!

Keywords
Τυχαία Θέματα