Gum ActiVital Sonic: Γνωρίστε την τέλεια οδοντόβουρτσα παλμικής δόνησης για καθημερινή αποτελεσματική φροντίδα!

Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σας μιλήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας GUM με τα ξεχωριστά προϊόντα της που έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως με αφορμή την τέλεια οδοντόβουρτσα παλμικής δόνησης, ActiVital Sonic, που έχει γίνει πια η αγαπημένη μας.

Την ξεχωρίζουμε γιατί:

Έχει κομψό σχεδιασμό και… υπάρχεί σε δυο τέλεια χρώματα, λευκό και μαύρο για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο

Οι μαλακές τρίχες στο τελείωμά της – σε μωβ

χρώμα- καθαρίζουν τέλεια τα σημεία κάτω από τα ούλα

Με 12.000 δονήσεις/λεπτό μας προσφέρει πιο αποτελεσματικό καθαρισμό ανάμεσα από τα δόντια σε σχέση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα και επίσης κάνει και απαλό μασάζ στα ούλα

Είναι πολύ πρακτική στη μεταφορά της, χωρίς καλώδια και εξοπλισμό και λειτουργεί με μπαταρία αντικατάστασης

Έχει κεφαλή με δυνατότητα αντικατάστασης

Η τιμή της είναι πραγματικά SUPER και θα την βρείτε στα φαρμακεία.

Εκτός από την οδοντόβουρτσα, συνεχίζουμε και χρησιμοποιούμε με μανία την οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα της σειράς ActiVital γιατί: Είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα δοντιών και ούλων, έχουν αντιοξειδωτική δράση με Q10 και ρόδι, η σύνθεσή τους είναι φυσική, χωρίς parabens και αλκοόλ, η οδοντόπαστα έχει μοναδική υφή gel και έχουν απαλή γεύση φρέσκιας μέντας.

Και επειδή δεν είμαστε πάντα σπίτι για να βουρτσίζουμε τα δόντια μας, αλλά πηγαίνουμε πολλές φορές έξω για φαγητό. ή χαλαρώνουμε στο σινεμά με μια ταινία και αγκαλιά τα αγαπημένα μας ποπ κορν, έχουμε πάντα στην τσάντα μας τα αγαπημένα μας gadgets, τις οδοντογλυφίδες νέας γενιάς Soft-Picks Advanced. Αυτές μας βοηθούν σε λίγα μόλις λεπτά να καθαρίσουμε τα δόντια μας και να χαμογελάσουμε ξανά με αυτοπεποίθηση. Τις λατρεύουμε γιατί:

Διατίθενται σε 3 μεγέθη (Small-Regular-Large), είναι κατασκευασμένες από μαλακό καουτσούκ υψηλής ποιότητας -γι’ αυτό και η αίσθηση που μας αφήνουν είναι αξεπέραστη, απομακρύνουν υπολείμματα τροφών και πλάκα κάθε στιγμή και έχουν πρακτική θήκη μεταφοράς.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί από την παρουσίαση στο Πρω1νό με τη Φαίη μας:

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας GUM θα τα βρείτε αποκλειστικά σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς!

Επισκεφτείτε τα επίσημα social media accounts

Facebook: Sunstar GUM Greece

Instagram: Sunstar Gum Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα