H Emma Watson αποκαλύπτει το μυστικό της για τέλεια και γεμάτα χείλη

Η Emma Watson ανήκει στην κατηγορία των νέων ηθοποιών που έχουν παραμείνει φυσικές και κομψές. Δεν υπερβάλλει ποτέ όσο αφορά το beauty look και ακολουθεί μεν τις τάσεις αλλά της φέρνει στα μέτρα της. Αυτός είναι και ο λόγος που την αγαπάμε. Το κόκκινο κραγιόν είναι μάλλον το φετίχ της αφού δεν το αποχωρίζεται. Ειδικά στις επίσημες εμφανίσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@emmawatson) στις 14 Ιαν, 2018 στις 11:41 μμ PST

Παράλληλα έχει ένα τέλειο δέρμα που αναδεικνύει απλώνοντας διάφανη πούδρα που χαρίζει φυσική λάμψη ενώ τα ζυγωματικά της είναι πάντα σωστά τονισμένα. Εκτός από τα κόκκινα χείλη το δεύτερο δυνατό σημείο του προσώπου της είναι τα μάτια. Αγαπά ιδιαίτερα το cat eye look αλλά και πάλι στην πιο διακριτική του μορφή.

Η ίδια, σε συνεντεύξεις της τονίζει ότι έχει καταλήξει πλέον όσο αφορά το look που της ταιριάζει και τις αρέσει και συμφωνεί σχεδόν πάντα με τους make up artists οι οποίοι θεωρούν ότι ένα απαλό μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη είναι ότι καλύτερο για εκείνη. Η Watson βέβαια έχει εκμυστηρευτεί ότι είχε πάντα ένα μικρό πρόβλημα με το κόκκινο κραγιόν που τόσο αγαπά. Τα χείλη της δεν είναι πλούσια και γεμάτα, γεγονός που την στενοχωρούσε. Πίστευε ότι μόνο στα τέλεια χείλη ταιριάζει το συγκεκριμένο χρώμα.

Το συζήτησε όμως με τον προσωπικό της make up artist ο οποίος της έδωσε την καλύτερη συμβουλή ever. Και η star τη μαρτύρησε σε όλες εμάς. Αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα που έχει λεπτά χείλη είναι το nude μολύβι χειλιών. Εκείνο που έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με τα χείλη σας. Κάνετε περίγραμμα ακολουθώντας το σχήμα χωρίς να ξεφύγετε. Στη συνέχεια απλώνετε το κραγιόν σας (όποια απόχρωση κι αν έχετε επιλέξει) με ένα πινέλο ώστε να μείνετε εντός ορίων.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε τα χείλη σας με το μολύβι. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί και ως βάση ώστε να παραμείνει το κραγιόν σας αναλλοίωτο για ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

6+1 bronzers που θα σας χαρίσουν φυσική λάμψη

Η μικρότερη beauty vlogger ever που πρέπει να δείτε γιατί θα σας φτιάξει τη διάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα