H Evangeline Lilly έκανε μόνη της μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της και πρέπει να τη δείτε

Η Evangeline Lilly είναι ηθοποιός και έγινε γνωστή μέσα από την κλασική, πλέον τηλεοπτική σειρά “Lost”. Ναι, είναι η Kate Austin με την τραγική πορεία στο tv show που κάποιες από εσάς κοιτούσατε με μισό μάτι και κάποιες άλλες πάλι τη συμπονούσατε. Όπως και να’ χει στην πραγματική της ζωή είναι μητέρα δύο παιδιών, γοητευτική και πολύ κομψή.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Και όχι, δεν τα έβαψε κόκκινα ούτε μπήκε στο bob club.

Έκοψε τα μαλλιά της πολύ. Για την ακρίβεια τα ξύρισε. Και δεν είναι μόνο αυτό: Το έκανε μόνη της στο σπίτι. Αν και έδειχνε σίγουρη για την τολμηρή της κίνηση ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.  Και αυτό σημαίνει πως ανέβασε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram. Κρατούσε το ψαλίδι στο χέρι και έκοβε σιγά αλλά σταθερά τα μαλλιά της. Στη συνέχεια ρώτησε του ακόλουθους-φίλους της αν θέλουν να συνεχίσει. Είχε μάλιστα και το #homecut. Δεν ξέρουμε αν έλαβε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα. Εκείνο που είδαμε όλοι ήταν ότι στο τέλος πήρε την μηχανή και ξύρισε τα μαλλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) στις 1 Νοέ, 2019 στις 9:31 πμ PDT

Και κάπως έτσι, τόσο εμείς όσο και οι followers της Lilly μείναμε άφωνοι. Η αλήθεια είναι πως της πηγαίνουν. Η ίδια άλλωστε ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία της με το νέο look που τη δείχνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Αν κρίνουμε από τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από το video οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν τόσο με την τόλμη της όσο και με το αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) στις 2 Νοέ, 2019 στις 2:08 μμ PDT

Πιθανότατα η ηθοποιός ετοιμάζεται για κάποιο καινούριο ρόλο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.

Εσείς από την άλλη επειδή, πιθανότατα δεν έχετε κάποια πρόταση για ρόλο θα θέλαμε απλά να δείτε το video και σε καμία περίπτωση να μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε την ηθοποιό. Κάτι τέτοιο είναι ακραίο και είμαστε σίγουρες πως λατρεύετε τα μαλλιά σας.

Κεντρική photo: George Pimentel/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Μάσκες νύχτας: Δείτε και απλώστε τις καλύτερες και ξυπνήστε το επόμενο πρωί με χαμόγελο

H Victoria Beckham αποκαλύπτει ποια είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Keywords
Τυχαία Θέματα