H Isabel Marant δημιουργεί τη δική της συλλογή μακιγιάζ με τη L’Oreal Paris

Κάθε φορά που βλέπουμε δημιουργίες της Isabel Marant μας έρχεται στο νου ότι πιο απλό και ήσυχο όσο αφορά το total look.

Σχεδόν όλα τα super models που παίρνουν μέρος στις πασαρέλες της είναι χωρίς make up. Σε αυτές μόνο μπορούμε να διακρίνουμε τη φυσική ομορφιά της Gigi Hadid.

H ίδια η Marant είναι οπαδός της “γαλλικής” σχολής που μας θέλει με “no make up” μακιγιάζ. Όροι όπως contouring και baking είναι έξω από τη φιλοσοφία της και αυτός είναι

ο λόγος που δημιουργήθηκε ένα σούσουρο και κάποιοι σοκαρίστηκαν όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τη L’Oreal και η δημιουργία συλλογής μακιγιάζ με την υπογραφή της.

Η Isabel Marant make up collection θα κάνει το ντεμπούτο της στις 27 Σεπτεμβρίου, ημέρα του fashion show της και αποτελείται από 5 προιόντα για μάτια, ζυγωματικά και χείλη. Αποχρώσεις και υφές δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Η ίδια δηλώνει τυχερή γιατί πάντα ήθελε να δημιουργήσει προιόντα μακιγιάζ που να χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα από το πρωί μέχρι το βράδυ καλύπτοντας τόσο τις nude αποχρώσεις όσο και τις κατάλληλες για smoky look.

Isabel Εύγε!

Διαβάστε ακόμη:

Η μάσκα ενυδάτωσης που όλες πρέπει να κάνουμε μετά τις διακοπές!

Έχεις όρεξη για γαλλικό μανικιούρ; Κάνε ένα από αυτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα