H Jessica Simpson εξαγρίωσε τις θαυμάστριες της με μία φωτογραφία της κόρης της στο Instagram που πρέπει να δείτε

Η Jessica Simpson είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Είναι μια μοντέρνα μαμά η οποία μάλιστα δραστηριοποιείται πολύ στα social ανεβάζοντας συχνά καθημερινές, οικογενειακές στιγμές. Γλυκό και ρομαντικό μεν αν και αρκετές από εσάς πιστεύετε ότι τα παιδιά, ειδικά όταν είναι ανήλικα πρέπει να απέχουν από τα social media. Και θα μας βρείτε απόλυτα σύμφωνες σ’ αυτό.

Η Jessica λοιπόν πριν από μερικές ημέρες σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

από τις μαμάδες (κυρίως) που την ακολουθούν στο Instagram λόγω μια φωτογραφίας της 7χρονης κόρης της Maxwell. Και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός. Πιο συγκεκριμένα η Simpson πόσταρε φωτογραφία της κόρης της σε διάσημο κομμωτήριο ενώ έβαφε τα μαλλιά της! Η Maxwell έβαψε τις άκρες των μαλλιών της μοβ αντιγράφοντας την αγαπημένη της Disney ηρωίδα που δεν είναι άλλη από την Mal της σειράς “The Descendants” που υποδύεται η Dove Cameron.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson) στις 30 Ιούλ, 2019 στις 6:26 μμ PDT

Όπως καταλαβαίνετε λίγα λεπτά μετά το post τα σχόλια ήταν εκατοντάδες κυρίως από μαμάδες που έλεγαν στην Simpson ότι θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που κάνει. Η Maxwell είναι μόλις 7 χρονών και δεν επιτρέπεται να βάφει τα μαλλιά της. Η star, αν κρίνουμε από τα σχόλια της κάτω από τη φωτογραφία, δεν θεωρεί πως έκανε κάτι κακό. Αντίθετα βρίσκει πολύ χαριτωμένο το αποτέλεσμα. Υπήρχαν βέβαια και οι θαυμαστές που σχολίασαν πως είναι αξιολάτρευτη και τα μαλλιά της είναι υπέροχα καθώς επίσης ότι δεν πρέπει να δίνουν σημασία σε όσους την κατακρίνουν.

Υπεύθυνες για το νέο χρώμα της Maxwell είναι οι celebrity hairstylists Riwana Capri και Nikkie Lee, ιδιοκτήτες ενός από τα διασημότερα hair salons της Νέας Υόρκης.

Για να είμαστε ειλικρινής ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που δεν συμφωνούν με κάτι τέτοιο. Τα αγνά και υπέροχα μαλλιά μιας 7 χρονης είναι από μόνα τους υπέροχα και δεν επιτρέπεται να ταλαιπωρούνται με χημικές επεξεργασίες. Ακόμη κι αν θέλουν να μοιάσουν στην αγαπημένη τους ηρωίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrity hairstylists αποκαλύπτουν το μυστικό τους για το τέλειο wet look!

Τα πιο cool nail looks που πρέπει να δείτε αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές!

Keywords
Τυχαία Θέματα