H KKW έχει σύντομα γενέθλια και το γιορτάζει όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί!

Η Kim Kardashian West συμπληρώνει τα 38 το Σαββατοκύριακο και μπορεί να μην είμαστε καλεσμένες στο πάρτι αλλά μας δίνει την ευκαιρία να το γιορτάσουμε μαζί της με διαφορετικό τρόπο: με το λανσάρισμα των νέων προϊόντων μακιγιάζ της συλλογής της!

Παίρνοντας παράδειγμα από την μικρότερη αδερφή της Kylie Jenner, η οποία λάνσαρε κολεξιόν στα 21α γενέθλια της, η Kim δημιούργησε με την ίδια

αφορμή μια σειρά μακιγιάζ χρωματιστή και λαμπερή όσο ποτέ άλλοτε.

Για να το γιορτάσει λοιπόν μας παρουσιάζει 7 πούδρες σε κόμπακτ μορφή και άλλες 7 σε μορφή σκόνης, όλες σε αποχρώσεις που θυμίζουν κοσμήματα και με διάθεση τύπου “let’s party”!

Την ονόμασε Flashing Lights (που μας παραπέμπει στην επιτυχία του συζύγου της πίσω στο ’07) και φυσικά το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 15 Οκτ, 2018 στις 2:05 μμ PDT

Όπως διακρίνουμε στο κέντρο της φωτογραφίας είναι μια dusty κόκκινη πούδρα που περιτριγυρίζεται από λαμπερές σε μπλε, ροζ, χρυσό κ.α. όλες γυαλιστερές και glamorous.

Θα είναι διαθέσιμες το απόγευμα της Παρασκευής και όπως καταλαβαίνετε θα γίνει ένας μικρός πανικός που σημαίνει sold out σε λίγες ώρες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKWBEAUTY (@kkwbeauty) στις 15 Οκτ, 2018 στις 10:32 πμ PDT

Και για να είστε πλήρως ενημερωμένες οι ονομασίες τους είναι: Flashy (φωτεινό ροζ), New Drip (μπλε ρουαγιάλ), Bands (γαλαζιοπράσινο), Extra (ζωντανό μοβ), Freaky (ζωηρό κόκκινο), Glass (ασημί), and Big Bank (χρυσό μπρονζέ), όλες με μεταλλικό φινίρισμα.

Οι πούδρες σε μορφή σκόνης ονομάζονται: Fire (φούξια με μια ροζ υποψία), High Key (μπλε-ροζ με σαμπανιζέ τελείωμα), Guap (γαλαζιοπράσινο), Floss (ροζ-μοβ), Rollie (έντονο ροζ), Ice Glaze (μπλε) και Grill (ασημί).

Εμείς έχουμε να πούμε μόνο Χρόνια Πολλά στην Kim, πάντα επιτυχίες και φυσικά να συνεχίσει να μας ενημερώνει για κάθε της κίνηση με αφορμή τα γενέθλια, τα baby showers και ότι άλλο τέλος πάντων συμβαίνει στην υπέροχη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη:

Oι 10 celebrities με τα πιο εντυπωσιακά Halloween make up

Βρήκαμε τον ευκολότερο τρόπο για να πετύχετε το winged eye look

Keywords
Τυχαία Θέματα