H Karlie Kloss έκανε δύο εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας που θα ζηλέψεις πολύ!

Η Karlie Kloss είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα μας top models και μια γυναίκα με πολύ ωραίο στιλ. Η ίδια έκανε πριν λίγες ημέρες δύο πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις που τράβηξαν τα φλας πάνω τους.

Στο show του οίκου Tom Ford η Karlie Kloss φόρεσε ένα εκπληκτικό nude φόρεμα του σχεδιαστή με μια φαρδιά λεοπάρ ζώνη στη μέση. Στα μαλλιά της υιοθέτησε ένα πολύ απλό look,

ενώ το μακιγιάζ της έγινε σε φυσικούς τόνους.

Οι πολύ κομψές γόβες της Karlie Kloss με τη χρυσή μυτούλα μπροστά ήταν επίσης Tom Ford και μπορείς να τις δεις καλύτερα στην παρακάτω φωτογραφία.

Η πλάτη του φορέματος ήταν ανοιχτή ενώ στο τελείωμά του είχε και ένα εντυπωσιακό σκίσιμο.

Στο show του σχεδιαστή Brandon Maxwell η Karlie Kloss έκανε μια επίσης πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέγοντας μια από τις hot τάσεις της σεζόν που είναι το στενό πλεκτό φόρεμα. Η Karlie φόρεσε θαλασσί ζιβάγκο φόρεμα ως το γόνατο και το συνδύασε με απλές μαύρες γόβες και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Τα πλεκτά φορέματα είναι trend και ήδη φοριέται πολύ από γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Την άνοιξη που πλησιάζει αναμένεται να κάνει θραύση και θα φορεθεί ακόμα περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει η στενή version του, στα καταστήματα θα βρεις πολλά σχέδια, ακόμα και σε oversized γραμμές, που θα σε εντυπωσιάσουν. Tα athleisure πλεκτά φορέματα με ρίγες στο πλάι είναι επίσης πολύ δημοφιλή και θα τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers ή ακόμα και με γόβες, για ένα πιο καλό look.

Διαβάστε ακόμα: Η Kylie Jenner απλή και εντυπωσιακή στα γενέθλια της κόρης της Stormi

Keywords
Τυχαία Θέματα