H Kylie Jenner επιτέλους έβγαλε τα extensions και τα μαλλιά της είναι στ’ αλήθεια καταπληκτικά

Οι αδερφές Kardashian-Jenner έχουν μεγάλη αδυναμία στα πολύ μακριά μαλλιά και αυτό το γνωρίζετε όλες σας. Κατά καιρούς εμφανίζονται ως Ραπουνζέλ και φυσικά πρόκειται για extensions. Ο προσωπικός τους hairstylst, Chris Appleton, άλλωστε έχει τη μεγαλύτερη συλλογή extensions και περουκών στο Hollywοod οπότε κάθε φορά που έχουν φωτογράφιση ή κάποια εξαιρετική εμφάνιση τον καλούν ώστε

να δημιουργήσει το μήκος που θέλουν. Κάποιες φορές μάλιστα είναι εξωπραγματικό αλλά αυτό είναι το ζητούμενο.

Η Kim βέβαια πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κλασικό και chic μακρύ bob. Είχε βλέπετε να συναντήσει και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, έπρεπε να αποκτήσει το κατάλληλο look. Δεν θα ήταν σωστό να παρουσιαστεί με γαλάζια, μακριά μαλλιά σαν την Ariel.

Και τώρα έρχεται η μικρότερη αδερφή της, Kylie Jenner να απαρνηθεί τα αγαπημένα της extensions. Εκείνη αγαπά ιδιαίτερα τις πολύ μακριές αλογοουρές και τις extreme πλεξούδες. Τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Kim. Είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τα φυσικά της μαλλιά και είναι πραγματικά τέλεια. Πρόκειται για ένα lob μέχρι τους ώμους. Το αποκάλυψε η ίδια φυσικά με φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 19 Ιούλ, 2019 στις 5:45 μμ PDT

Στη φωτογραφία φορούσε δερμάτινο, στενό παντελόνι και top με το ένα ώμο έξω, φούξια Manolo Blahnik και ασορτί γυαλιά ηλίου.

Μάζεψε τα μαλλιά της σε half-up half-down look που θύμιζε έντονα το χτένισμα στης Kim στα γενέθλια της γιαγιάς τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 26 Ιούλ, 2019 στις 6:57 πμ PDT

Υπάρχει μια φήμη ότι η Kylie θέλει να μοιάσει όλο και περισσότερο στην αδερφή της και αυτό δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό. Φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα και πάλι με μαλλιά που ακουμπούν στους γοφούς της. Δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αφού όλα γίνονται έτσι ώστε να δημιουργείται θέμα συζήτησης γύρω από εκείνες. Είναι το μυστικό της επιτυχίας τους η οποία είναι τεράστια όπως και η περιουσία τους.

Διαβάστε ακόμη:

To dry shampoo του Καλοκαιριού σας χαρίζει τροπική εσάνς

Τα τρία λάθη που κάνετε το Καλοκαίρι στην περιποίηση προσώπου!

Keywords
Τυχαία Θέματα