H Meghan Markle λάμπει και δεν είναι από ευτυχία μόνο

Η Meghan Markle είναι τρισευτυχισμένη και λάμπει. Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του παραμυθιού, μπορεί να λέει γιαγιά την βασίλισσα της Αγγλίας και ετοιμάζεται να γίνει μαμά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε η ίδια ούτε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, είναι γεγονός.

Σε κάθε της εμφάνιση λάμπει από ευτυχία και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δείχνει ερωτευμένη και ο Harry φαίνεται πως είναι ο ιδανικός σύζυγος για εκείνη. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει αρχίσει να ακολουθεί τα beauty

trends αλλά και να δημιουργεί δικά της με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες fans της Δούκισσας του Σάσεξ να θέλουν να μάθουν ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ.

Ειδικά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης αλλά και το ταξίδι στην Αυστραλία που ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Μάθαμε λοιπόν ότι δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της ρουζ το οποίο είναι το Nars Blush Orgasm σε μία ροζ απόχρωση που χαρίζει στα ζυγωματικά της λαμπερή όψη και στο πρόσωπο της το χρώμα που χρειάζεται ώστε να μην δείχνει θαμπό.

Επίσης συνεχίζει να χρησιμοποιεί την επουλωτική κρέμα (!) Aquaphor αντί για highlighter, μυστικό που αποκάλυψε ο προσωπικός της make up artist, Daniel Martin, όταν μίλησε για το νυφικό της μακιγιάζ. Ακολουθεί τις οδηγίες του ειδικού και την εφαρμόζει σε σημεία του προσώπου όπως τα ζυγωματικά και κάτω από το βλέφαρο για έξτρα λάμψη.

Ο Martin έχει τονίσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του ότι η Meghan θέλει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ αφού είναι εκείνη που γνωρίζει καλύτερα το πρόσωπο της. Από την εποχή που ήταν ακόμα ηθοποιός άλλωστε ήταν η αγαπημένη της συνήθεια. Φυσικά στα δύσκολα συμβουλεύεται τον πολύ καλό της φίλο αλλά στην καθημερινότητα της αρκεί να έχει τα συγκεκριμένα δύο προϊόντα στο νεσεσέρ της αφού το μοναδικό που θέλει είναι να λάμπει στις κάμερες και να δείχνει όσο περισσότερο γίνεται πόσο ευτυχισμένη είναι.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα trend απόχρωση στα μαλλιά θυμίζει παλιό καλό κρασί

Τα lip powder είναι τα νέα ματ κραγιόν

.

Keywords
Τυχαία Θέματα