H Nicki Minaj και τα Barbie Hair Look της είναι μια μόνιμη έκπληξη

H Nicki Minaj, γνωστή και μη εξαιρετέα και αγαπημένη celeb που φροντίζει με κάθε εμφάνιση της να απασχολεί τον Τύπο και τα social. Εκτός από τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις και τα extravagant make up looks, σημείο αναφοράς είναι και τα μαλλιά της.

Τα χρώματα που επιλέγει είναι σίγουρο ότι ταλαιπωρούν λιγάκι τον hairstylist που την έχει αναλάβει, γιατί εύκολα δεν τα λες. Επίσης, προφανώς έχει μια εμμονή και έναν

ανταγωνισμό με την barbie με αποτέλεσμα να βλέπουμε όλο και πιο συχνά χρώματα και χτενίσματα που μας παραπέμπουν στην εμβληματική κούκλα.

Αν κρίνουμε βέβαια από τα σχόλια των θαυμαστών της στα social πολύ το χαίρονται και ενθαρρύνουν τη Nicki να συνεχίσει να τους εκπλήσεις με τις extreme επιλογές της.

Άλλωστε στο παιχνίδι του star system τίποτα δεν απαγορεύεται, το αντίθετο μάλιστα, όλα παίζονται στις λεπτομέρειες, αν μπορείς να πεις λεπτομέρεια το hair look της Minaj!

Ας δούμε μερικές από τις πιο χαρκακτηριστικές της επιλογές:

Με 90’s επιρροή, φλούο σχεδόν πράσινο χρώμα

Ντεγκραντέ που περιλαμβάνει φούξια, κίτρινο και πράσινο σε ένα κατά τ’ άλλα κλασικό κούρεμα! Για να κρατήσει τις ισσοροπίες προφανώς

Εδώ σε candy αποχρώσεις και αλογγουρά τύπου Arianna Grande (κολλητή της)!

Κίτρινο, κατακίτρινο! Όχι ξανθό. Και είναι περούκα και wet look. Wet look περούκα!!! Γιατί μόνο η Nicki Minaj μπορεί!

Διαβάστε ακόμη:

Τα μυστικά των hairstylists για έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά

Οι διακριτικές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών είναι εδώ κι αυτό το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα