H αγαπημένη μάσκα μαλλιών της Cardi Β είναι πανεύκολη – Θα την φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο σας!

Η Cardi B είναι beauty icon. Αγαπάει πολύ τα υπερβολικά looks και φροντίζει συχνά, να ενημερώνει τους fans της για τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Παράλληλα μοιράζεται μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην beauty εικόνα της. Όπως για παράδειγμα τα απίθανα χρώματα που επιλέγει να απλώσει στα πολύ μακριά της νύχια.

Και τώρα έρχεται να αποκαλύψει την μάσκα μαλλιών που φτιάχνει

μόνη της με υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο όλων μας. Τα μαλλιά της είναι πολύ σγουρά, ξηρά και ατίθασα και αυτό σημαίνει πως χρειάζονται πλούσια και συχνή ενυδάτωση.

Η Cardi B ανέβασε μια φωτογραφία με τα φυσικά της μαλλιά που είναι φριζαρισμένα και πολύ πολύ πλούσια και μακριά. “Τα μαλλιά μου είναι κάπως έτσι αμέσως μετά το λούσιμο και το στέγνωμα ακόμη κι αν τα κάνω πλεξούδες” λέει η Cardi B.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακριβώς φτιάχνει μόνη της μια μάσκα με φυσικά προϊόντα ώστε τα μαλλιά της να αποκτήσουν απαλότητα και να μπορέσει επιτέλους να τα τιθασεύσει.

Η μάσκα περιλαμβάνει καστορέλαιο, ελαιόλαδο και argan oil, αβοκάντο, μέλι και μαγιονέζα.

“Πρόκειται για μια τέλεια μάσκα που βοηθά παράλληλα τα μαλλιά να μακρύνουν πιο εύκολα” υποστηρίζει η rapper.

To μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να αναμίξετε καλά τα συγκεκριμένα προϊόντα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα, να την απλώσετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών αποφεύγοντας τη ρίζα και να την αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά. Κατόπιν ξεβγάζετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Διαβάστε ακόμη:

Κρατήστε σημειώσεις: Η Θεανώ Μπέλλα σας λύνει όλες τις απορίες που έχετε για την αντηλιακή προστασία!

Διακριτικές και τέλειες φακίδες -Έτσι θα τις φτιάξετε μόνες σας (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα