H απόχρωση που αγαπά να έχει η Michelle Obama στα νύχια της είναι μια μεγάλη έκπληξη

To περιποιημένο μανικιούρ είναι μια μορφή εμμονής για τις celebrities ενώ το χρώμα που αγαπούν λέει πολλά για την ιδιοσυγκρασία τους. Το nail look τελικά δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο ίσως φανταζόμαστε εμείς οι καθημερινές γυναίκες.

Είναι γνωστό για παράδειγμα ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την ροζ και σχεδόν διάφανη απόχρωση Ballet Sippers της Essie από το 1989 και είναι η μόνη που επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να εφαρμόζουν. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με το πρωτόκολλο

οι γυναίκες που ανήκουν στην Βασιλική Οικογένεια πρέπει να έχουν πάντα διακριτικό, κομψό και σεμνό μακιγιάζ, ντύσιμο και μανικούρ. Και αυτός είναι κανόνας και μάλιστα αυστηρός. Λέγεται μάλιστα ότι ο κομμωτής της Βασίλισσας έστειλε επιστολή στην ίδια την Essie Weingarten και της ζήτησε να το στείλει στην Ελισάβετ!

Οι υπόλοιπες stars βέβαια δεν έχουν τέτοιες ιδιαιτερότητες που σημαίνει ότι μπορούν να φορούν οποιοδήποτε χρώμα θέλουν και να έχουν επίσης το μήκος που θέλουν αφού δεν υπάρχουν περιορισμοί.

H Michelle Obama είναι άλλη μία γυναίκα που βρέθηκε στο προσκήνιο και συζητήθηκε πολύ ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Οι στυλιστικές της επιλογές, ο τρόπος που χτένιζε τα μαλλιά της αλλά και το μακιγιάζ της, στις δημόσιες εμφανίσεις, μόνο θετικά σχόλια έλαβαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε ποτέ focus στο μανικιούρ της οπότε υποθέτουμε πως ήταν διακριτικό και δεν τράβηξε τα βλέμματα και τις κάμερες.

Η ίδια βέβαια σε συνέντευξη της με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια και πραγματικά η έκπληξη μας ήταν μεγάλη αφού το αγαπημένο της βερνίκι θυμίζει Ελλάδα! Είναι γαλάζιο, ιριδίζον, με μια παιδική αθωότητα! Πρόκειται για την απόχρωση Dreams Need Clara-Fication της OPI η οποία ανήκει στην σειρά που δημιούργησε το brand για την Disney και με αφορμή την ταινία The Nutcracker and the Four Realms.

Δεν το περιμέναμε αλλά χάρη σ’ αυτό την αγαπάμε λίγο περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Το mani μπορεί να γίνει και επίσημα Χριστουγεννιάτικο το weekend που έρχεται

Η Sarah Jessica Parker δεν κάνει βήμα χωρίς την super οικονομική ενυδατική της κρέμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα