H Αριάνα Παπαδημητροπούλου είναι η μούσα γνωστού brand στην καμπάνια του νέου αρώματος και πρέπει να τη δείτε γιατί μοιάζει με νεράιδα

Η Αριάνα Παπαδημητροπούλου είναι καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Los Angeles. Ο πατέρας της είναι Έλληνα και η μητέρα της από την Αργεντινή. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζαμε πολλά για την Αριάνα μέχρι που μάθαμε πως είναι το πρόσωπο στην καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Gucci που ονομάζεται Memoire d’ Une Odeur.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Papademetropoulos (@arianapapademetropoulos) στις 3 Ιούλ, 2017 στις 2:59 μμ PDT

“Πιστεύω πως τώρα είναι μια καλή στιγμή να σας αποκαλύψω ότι εργαζόμουν ως νεράιδα” λέει στην πρώτη της συνέντευξη με αφορμή την καμπάνια.

Η νεαρή ηθοποιός θυμίζει τόσο νεράιδα όσο και αρχαία Ελληνίδα θεά. Ειδικά στο διαφημιστικό σποτ με το έντονο, κόκκινο χρώμα στα χείλη και το μαύρο eyeliner στα τεράστια, εκφραστικά της μάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Papademetropoulos (@arianapapademetropoulos) στις 30 Μάι, 2019 στις 2:21 μμ PDT

Η ίδια από τη Μήλο όπου βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων της καινούριας της ταινίας, δηλώνει ενθουσιασμένη τόσο με τη φωτογράφιση της καμπάνιας με την Gucci όσο και με το άρωμα αφού το γιασεμί που περιέχει της θυμίζει το σπίτι των παιδικών της χρόνων και η δροσιά που αποπνέει η εσάνς τα φρεσκοπλυμένα ρούχα που άπλωνε η γιαγιά της!

Τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται στην Αθήνα ώστε να παρουσιάσει ένα solo show και θα συνεχίσει με εμφανίσεις στο Miami και το St. Moritz. Και φυσικά με αρκετές ακόμη φωτογραφίσεις για τον οίκο Gucci.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα και περιμένουμε τόσο την καμπάνια όσο και το άρωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Blake Lively με κοντά, σκούρα καστανά μαλλιά. Όχι, όχι και πάλι όχι!

Kaia, Bella και Gigi φόρεσαν το πιο αναπάντεχο χρώμα στα χείλη που πρέπει να δείτε και φυσικά να αντιγράψετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα