H Χριστίνα Αλούπη ποζάρει με μαγιό 5 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της (φωτό)

Η Χριστίνα Αλούπη απολαμβάνει τις διακοπές της και τα μπάνια της στην Ελλάδα και σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία.

Η ίδια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της πριν από περίπου 5 μήνες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η όμορφη μανούλα γέννησε ένα αγοράκι με τον σύζυγό της Κώστα Κέφαλο και αυτό το μωρό ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια φαίνεται να έχει απαλλαγεί από τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της και παρακάτω μπορείς να δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσε. Σε αυτήν η Χριστίνα ποζάρει χαμογελώντας φορώντας μπικίνι μαγιό και ένα καπέλο.

Η ίδια είχε περάσει δύσκολα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και είχε δηλώσει για τη γέννηση του μωρού της:

«Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως… και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα! Σε σας που περνάτε δύσκολα όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#summer #summer2019 #beach #vacation #relax #greece #chillin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ChristinaAloupi (@aloupichristina) στις 21 Ιούν, 2019 στις 3:55 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Λάουρα Λάτσιου: Αυτή ειναι η πανέμορφη μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη- Δες εδώ φωτογραφία της κόρης της παρουσιάστριας

Μαρίνα Σάττι: “Νιώθω ότι είμαι τραγουδίστρια τους τελευταίους έξι μήνες”!- Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: “Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα”- Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα