H ερωτευμένη Pamela Anderson και το «It’s show time» του Κοκλώνη top trends στα social media

Με Πάμελα Άντερσον και Ελένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλωνης με το It’s show time στο open και τα social media πήραν φωτιά! Η πάλαι ποτέ σεξοβόμβα του Baywatch που ήρθε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα όχι μόνο μίλησε για την προσωπική της ζωη

και τη σχέση της με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή Αντιλ Ραμί, αλλά δέχτηκε και τα challenges του οικοδεσπότη -όπως το να δοκιμάσει ελληνικά φαγητά με κλειστά μάτια και να αποπειραθεί να αναγνωρίσει φορώντας μάσκα τύπου «μάσκα ερμητικά κλειστά» ζαρζαβατικά όπως αγγουράκια και μελιτζάνες!

Η Παμελα -σε αντίθεση με πολλούς Έλληνες σταρ- ήταν ιδιαίτερα άνετη στο να μιλήσει στον Κοκλωνη για την προσωπική της ζωη και τον έρωτα με τον ποδοσφαιριστή της Μαρσειγ Αντιλ Ραμι, εξηγώντας πώς αυτός μαθαίνει αγγλικά και εκείνη γαλλικά για να είναι μαζί.

Μάλιστα επιβεβαιωσε πως έχει πλέον μετακομίσει στη Γαλλία για να είναι κοντά στον καλό της, μια χώρα την οποία είχε πρώτη φορά επισκεφτεί πριν 20 χρόνια για φωτογράφηση και πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της πως κάποια στιγμή θα ήθελε να ζήσει εκεί.

Μετά απο 14 εξώφυλλα στο αμερικανικό Playboy ομολόγησε πως οι γιοί της πιάστηκαν αρκετές φορές στα χέρια στο σχολείο για να την υπερασπιστούν, αλλά όταν έκανε αυτά τα εξώφυλλα δεν είχε σκεφτεί τι θα συνέβαινε στη ζωη της στη συνέχεια.

Το #itsshowtimegr και το #παμελα το βράδυ του Σαββάτου ήταν απο μεγαλύτερα trends στα social media.

Διαβάστε ακόμα: It’ s Showtime: Η αποκάλυψη της Pamela Anderson για τα γυμνά εξώφυλλά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα