H γνωστή influencer Gala Gonzalez «ρίχνει» το instagram με ΑΥΤΗ την τάση!

Η Gala Gonzalez είναι γνωστή influencer και σχεδιάστρια με πάνω από 1 εκατομμύριο followers στον λογαριασμό της στο instagram. Η ίδια έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές δημιουργώντας παπούτσια αλλά και ρούχα που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους.

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή fashionista πόσταρε μια φωτογραφία της στο instagram που προσέλκυσε πολλά σχόλια και likes. Το

look που υιοθέτησε η Gala Fonzalez έχει γίνει viral και αυτή την τάση έχουν αναδείξει και πολλές άλλες celebrities και influencers.

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα posts τα co- ords, δηλαδή σύνολα που φοριούνται ως σετ είναι πάρα πολύ δημοφιλή φέτος. Η Gala επιλέγει ένα σετ αυτής της λογικής και συγκεκριμένα συνδυάζει μια στενή μάξι φούστα με ασορτί μπλουζάκι. Η ίδια επιλέγει το σετ της σε μια hot απόχρωση για αυτό το καλοκαίρι που είναι το πράσινο.

View this post on Instagram

Day 75 #NoMoreSeasons

A post shared by Gala (@galagonzalez) on May 20, 2020 at 10:08am PDT

Παρόλο που τα co- ords τα έχουμε συνηθίσει με σορτς, παντελόνια και μίνι φούστες, η Gala Gonzalez επιλέγει το δικό της με μάξι στενή φούστα και μας εντυπωσιάζει. Αυτό το είδος μάξι φούστας που είναι στενή και πλεκτή και φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, θα φορεθεί πάρα πολύ όλη την καλοκαιρινή σεζόν αλλά και το φθινόπωρο του 2020.

Η Gala Gonzalez ταιριάζει το πλεκτό top της και με άλλα σύνολα, όπως την animal print φούστα της.

View this post on Instagram

An a day… [ … ] @amlul #NoMoreSeasons

A post shared by Gala (@galagonzalez) on May 6, 2020 at 4:57am PDT

Σε ένα ακόμα διαφορετικό outfit η γνωστή fashionista Gala Gonzalez επιλέγει να φορέσει το πλεκτό μπλουζάκι της με biker shorts, αποδεικνύοντας πως αυτά τα tops μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλά διαφορετικά outfits.

View this post on Instagram

Friday night plans …

A post shared by Gala (@galagonzalez) on May 2, 2020 at 10:36am PDT

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα δημιουργήσεις τα αγαπημένα σου logo στις μπλούζες σου; (VIDEO)

Αυτά είναι τα πιο σέξι tops του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια! Eσύ ποια θα επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι;

H πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει τι φοράει μετά τη γέννηση του μωρού της και μας εντυπωσιάζει με το στιλ της

Keywords
Τυχαία Θέματα